EMNİYET SUÇLULARA GEÇİT VERMİYOR!

EMNİYET SUÇLULARA GEÇİT VERMİYOR!
EMNİYET SUÇLULARA GEÇİT VERMİYOR!

İlimiz genelinde huzurlu ve güvenli ortamın oluşması, sokak suçlarının azalması, uyuşturucu madde ticareti ile hırsızlık şüphelilerinin yakalanması amacıyla yapılan iki farklı operasyonda;

1. İlimiz Şahinbey İlçesinde bulunan Güneykent Mahallesinde görevlilerimiz tarafından durumundan şüphelenerek durdurulan araç ve araç içerisindeki B.P, M.P ve M.A. isimli şüpheli şahıslardan 1 adet tabanca ile tabancaya ait 5 adet fişek, 1 adet tüfek ile tüfeğe ait 6 adet dolu kartuş, 32,50 gram Metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

Şüphelilerin yapılan GBT sorgulamasında B.P. isimli şahsın Hırsızlık suçundan da arandığı tespit edilmiş, ardından Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden; M.A isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, B.P ve M.P isimli şüpheliler tutuklanmıştır.

2. İlimiz Şahinbey İlçesinde bulunan Yukarıbayır mahallesindeki bir adreste baba-oğul olan ve haklarında daha önce de Uyuşturucu madde ticarete yapmaktan işlem yapılan E.T ve A.T isimli şüpheli şahısların uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi alınması üzerine ikamete yapılan operasyonda; 953,25 gram esrar maddesi, 24 adet extasy hap, 8.600 dolar, 100 euro, 3.980 TL para ele geçirilmiştir.

İkamette bulunan ve olayla ilgili gözaltına alınan A.T., Z.T, K.T ve İ.H.T isimli şüpheli şahıslardan A.T. ve İ.H.T sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.