Spor camiası Vali Gül'ü ziyaret etti

Spor camiası Vali Gül'ü ziyaret etti
Spor camiası Vali Gül'ü ziyaret etti

İlimizi TVF Kadınlar 2. Liginde temsil eden Adamspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Gaziantep Valisi Davut Gül'ü ziyaret ettiler. Ayrıca, Gül'ün başka bir ziyaretçisi ise Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Bayan Hentbol Takımı oldu.

ADAMSPOR TAM KADRO
Adamspor Kulüp BaÈkanı Hatice Bilginsoy, yönetimi ve sporcuları Vali Davut Gül'e ziyaret gerçekleştirdi. Adamspor Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy, Başkan Yardımcısı Oktay İnceman ile birlikte antrenör Suphi Şahin ve sporcular Vali Davut Gül'ü ziyaret takım hakkında bilgi verdiler. Genç kız çocuklarını spora teşvik etmek için yola çıktıklarını ve "Spor Şehri Gaziantep" sloganını örnek alarak Gaziantep sporunun gelişmesi için büyük bir çaba sarf eden Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy, şehrin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

OĞUZELİ HENTBOL TAKIMI ZİYARET ETTİ
Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Bayan Hentbol Takımı BaÈkanı Serdar Başar ve beraberindeki sporcular, Vali Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Başkan Serdar Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sporcular Gül'e takım hakkında bilgi verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.