Milletvekili Uzer'den 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Milletvekili Uzer'den 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Milletvekili Uzer'den 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Uzer, mesajında, "Vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

Türk milletinin vatanını, hürriyet ve istiklalini korumak için emsalsiz fedakarlıklar gösterdiğini ve cesaret dolu mücadelesiyle şanlı zaferler kazandığını belirten Uzer, "Çanakkale Savaşı ve Türk milletinin binlerce şehit vererek elde ettiği zafer, milletimizin kaderini ve dünya tarihinin akışını değiştirmiştir. Çanakkale'deki ruh göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiçbir güç yoktur. Çanakkale Zaferi, gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Bu bakımdan Çanakkale, aziz milletimiz için olduğu kadar, bağımsızlık mücadelesi veren bütün milletler ve insanlık alemi için de bir kurtuluş rehberi olmuştur" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu aziz vatan ve kutsal değerlerimiz uğrunda canlarını feda ederek bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.