MHP’de yarış 2’li mi? 3’lü mü? Üç adayın biri kimin lehine çekilecek iddiası!

MHP’de yarış 2’li mi? 3’lü mü?  Üç adayın biri kimin lehine çekilecek iddiası!
MHP’de yarış 2’li mi? 3’lü mü? Üç adayın biri kimin lehine çekilecek iddiası!

MHP Gaziantep İl kongresi tarihinde ilk kez il başkanlığı için 3 aday yarışmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli izin verirken, yeni iddialara göre MHP’deki 3 adayın, birisi diğerinin lehine çekileceği söyleniyor.

KİMLER ADAY?
MHP Gaziantep İl Başkanlığı seçimi, Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonunda Pazar günü yapılacağı ve şimdilik mevcut İl Başkanı Muzaffer Çelik, görevden alınan Şahinbey MHP Eski İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ve yine görevden alınan MHP Şehitkamil Eski İlçe Başkanı Aziz Yücel’in yarışacakları belirtildi.

SÜRPRİZ ÇEKİLME İDDİASI
MHP Gaziantep mevcut İl Başkanı Muzaffer Çelik’in Yücel ve Çıkmaz’ı görevden aldırdığı iddiaları seçim öncesi konuşulurken, eski ilçe başkanları il başkanlığına aday olarak hem MHP’ye seçim heyecanı, hemde sürpriz bir çekilme ile ikili yarışa dönecekleri öne sürüldü. Büyük ihtimalle, Yücel ve Çıkmaz’dan birisi birbirlerinin lehine çekilerek, Çelik’in karşısına son dakikada tek aday çıkma ihtimalinin de fazla olduğu iddia edildi.

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİ KİMDEN YANA!
MHP Gaziantep Milletvekilleri Muhittin Taşdoğan ile Sermet Atay’ın İl Başkanlığı seçimlerinde tarafsızlıklarını korudukları söylenirken, bütün adaylara eşit olduklarını açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.