Senay Dayanıklı tüketim malları Arçelik’e görkemli açılış

Senay Dayanıklı tüketim malları Arçelik’e görkemli açılış
Kaliteli hizmet anlayışı ile beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde Gazianteplilerin öncelikli tercihleri arasında yer alan Senay Dayanıklı Tüketim Malları yeni Arçelik Mağazaları’nın ikinci şubesini, Kalyon stadyumu karşısı Fıstıklık mahallesinde açıldı.

Doğan Dana ve Koray Dana uhdesinde Gazianteplilere hizmet verecek olan yeni mağaza, 900 metrekarelik ferah ortama sahip. Mağazada en yeni teknolojiye sahip elektronik ürün ve beyaz eşya çeşitleri, küçük ev cihazları başta olmak üzere ev ve işyerlerinin ihtiyaç duyacağı yüzlerce çeşit ürün yer alıyor.

Öte yandan yeni şubenin açılış kurdelesi Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ‘Hayırlı ve bol kazançlar’ dilekleriyle keserken, törene katılan davetliler bu güzel ana alkışlarıyla eşlik etti.

Açılış töreninden sonra açıklama yapan işletme sahipleri Doğan Dana ve Koray Dana, en son trendlere uygun şekilde düzenledikleri yeni mağazalarında müşterilerinin alışveriş yaparken keyif alacağı belirterek, “Amacımız müşterilerimize beklentilerine uygun hizmet olarak sunmak. Açılışımıza katılıp bizleri onurlandıran tüm davetlilerimize içtenlikle teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.