Gaziantep BUgün Bu Maçı Konuşuyor! Adana Demirspor'UN TAHTI SARSILDI! Patrick Kluivert: “Hayal kırıklığı yaşadığımız bir maçı geride bıraktık”

Gaziantep'in her manada komşu ili, Adana'nın, Trendyol Süper Lig'de adeta fırtınalar estiren Adana Demirspor Trendyol Süper Lig'de 3 durumda yer alırken ve kazandığı 17 puanla, Beşiktaş ve Trabzonspor'a fark atmışken bugün ligde 13. Sıradaki Fatih Karagümrük'e 2-0'lık skorla kaybetti! Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, takım olarak istedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını dile getirerek, “Hayal kırıklığı yaşadığımız bir maçı geride bıraktık” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Aslında çok hayal kırıklığı yaşadığımız bir maçı geride bıraktık. Birçok oyuncumuz bugün sahada seviyesinin altında oynadı. Bireysel hataların da çok yaşandığı maçı kaybettik. İyi bir reaksiyon göstererek önümüzdeki maça hazırlanacağız. Bu gün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve sonuç olarak mağlup olduk” diye konuştu.

UYARDIM AMA ANLAMADILAR

Milli takımdan dönen Yusuf Sarı’nın performansının sorulması üzerine konuşan Kluivert, “Maçtan önce çok dikkatli olmamamız gerektiğini oyuncularıma anlatmıştım. Karagümrük, boş alan bıraktığınızda bu durumu iyi değerlendiren bir takım. Tek tek oyuncularımı hedef göstermek istemiyorum. Takım olarak iyi oynayamadık” ifadelerini kullandı.

AJAX VE PATRİCK KLUİVERT

Alt yapısından yetiştiği Ajax’ın Hollanda Ligi’ndeki performansının sorulması üzerine konuşan Kluivert, “Önceliğimiz Adana Demirspor. Ama yetiştiğim kulübün bu durma gelmesi üzücü bir durum. Toparlanarak eski performanslarını yakalayacaklarını düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
52. dakikada Ibrahim Dresevic’in uzun pasında topla buluşan Nazım Sangare karşı karşıya pozisyonda ceza sahası içinde yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
89. dakikada Otabek Shukurov’un pasında sağ taraftan topla birlikte hareketlenen Marcus Rohden’in içeri çevirdiği topa penaltı noktası üzerinden Serdar Dursun’un vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0
90+2. dakikada Serdar Dursun’un pasında sol kanattan topla birlikte ilerleyen Can Keleş, sol taraftan ceza sahası girip yaptığı vuruşta kaleci Ertaç Özbir’in müdahalesiyle meşin yuvarlak oyun alanına geri döndü.

Hakemler: Bahattin Şimşek, Abdullah Bora Özkara, Kamil Çetin
Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Davide Biraschi, Federico Ceccherini, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan (Frederic Veseli dk. 84), Valentin Eysseric (Stefano Sturaro dk. 74), Sofiane Feghouli (Otabek Shukurov dk. 66), Marcus Rohden, Nazım Sangare (Adnan Uğur dk. 84), Can Keleş, Güven Yalçın (Serdar Dursun dk. 74)
Yedekler: Furkan Bekleviç, Brahim Darri, Kerem Kesgin, Samed Onur, Emir Tintiş
Teknik Direktör: Alparslan Erdem
Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues (Yusuf Erdoğan dk. 73), Emre Akbaba (Edouard Michut dk. 83), Benjamin Stambouli (Tayfun Aydoğan dk. 46), Yusuf Sarı, Younes Belhanda, Nani (Arber Zeneli dk. 46), Babacar Niang (Yusuf Barasi dk. 74)
Yedekler: Şadruddin Magomedaliev, İsmail Çokçalış, Abdurrahim Dursun, Abdulsamet Burak, Dorukhan Toköz
Teknik Direktör: Patrick Kluivert
Goller: Nazım Sangare (dk. 52), Serdar Dursun (dk. 89) (Fatih Karagümrük)
Sarı kart: Tayfun Aydoğan (Adana Demirspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.