Gaziantep sosyetede villalarda güzellik merkezi furyası

Gaziantep sosyetede villalarda güzellik merkezi furyası
Gaziantep sosyetesi güzellik merkezi açmada birbirleri ile yarışıyor.

Türkiye’nin gündeminden bir türlü düşmeyen Dilan Polat- Engin Polat güzellik merkezleri ile ilgili iddialar üzerine Gaziantep’te de Dilan Polat’ın güzellik merkezine başta, Masak ve Sağlık Müdürlüğü incelemeler başlattı. Bunun yanı sıra Gaziantep’teki tüm güzellik merkezlerinde de belge, maliye kaydı, diploma ve cildiye ile ilgili doktor olup olmadığı estetikçinin doktorlukla bağlantısı araştırılması yönünde operasyonlar başlatıldı. Operasyonlarda Gaziantep’teki ruhsatsız güzellik merkezleri ve masaj salonları ile ilgili de denetimler yoğun bir şekilde yapıldığı belirtildi. Ayrıca Gaziantep’teki ünlü sosyete kadınları Dilan Polat’ın büyük çapta para kazandığını görünce genellikle 15 Temmuz Mahallesi’nde villalı güzellik merkezi açtıklarını buradan da büyük para kazandıkları ileri sürüldü.

DİLAN POLAT’IN GAZİANTEP ŞUBESİ NERDE FAALİYET GÖSTERİYOR?

Dilan polat güzellik merkezi Değirmiçem, Prof. Muammer Aksoy Blv. No:59’da Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösterdiği ve bu şube ile ilgil, ilgili kurumlar gerekli incelemeyi hala sürdürdükleri ifade edildi.

SOSYETEDE VİLLALARDA GÜZELLİK MERKEZİ FURYASI

Gaziantep sosyetesi güzellik merkezi açmada birbirleri ile yarışıyor. Gaziantep’te 300’e yakın güzellik merkezi bulunurken an çok son günlerde 15 Temmuz mahallesinde Gaziantep’in zengin sosyete kadınları genellikle şu an Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat’a özenerek güzellik merkezi ve masaj merkezi açması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.