153 Milyon Liralık Dev İkramiye için Geri Sayım Başladı!

153 Milyon Liralık Dev İkramiye için Geri Sayım Başladı!
Heyecanla beklenen 14 Ekim 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları için saatler kaldı. Bu dev ikramiyenin talihlisi kim olacak? İşte detaylar...

Haftanın son Sayısal Loto çekilişi için şans oyunu severlerin heyecanı dorukta. Peki, bu devasa ikramiyenin sahibi kim olacak? 153 milyon lira ve üzerindeki bu muazzam ödül için son hazırlıklar tamamlandı.

Çekilişte Neler Yaşanacak?

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi cumartesi günü, yani 14 Ekim 2023'te gerçekleştirilecek. Saat 21:30'da başlayacak olan canlı çekiliş, Milli Piyango TV'den tüm Türkiye'ye canlı olarak yayınlanacak. Yaklaşık olarak 5-6 dakika sürecek olan bu heyecan dolu çekilişin sonunda talihli numaralar belirlenmiş olacak.

Sonuçlar Nerede Açıklanacak?

Milli Piyango hayranları, çekilişin ardından bilet sorgulamalarını "millipiyangoonline.com" adresi üzerinden gerçekleştirebilecek. Tüm sonuçlar, bu platformda anında paylaşılacak.

Nasıl Oynanır ve Süperstar İkramiyeleri Neler?

Haftada üç kez gerçekleşen bu çekilişe katılmak için talihlilerin kolon başı 10 TL ödeme yapması gerekmektedir. Oyun; Milli Piyango Online web sitesi, mobil uygulama veya bayiler aracılığıyla kolayca oynanabilir. Süperstar, oyuncuların alacağı ikramiye tutarını artırarak daha fazla kazanç elde etmelerini sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.