Gaziantep'te Feci Kaza: Genç Yaşta İki Hayat Sona Erdi

Gaziantep'te Feci Kaza: Genç Yaşta İki Hayat Sona Erdi
Gaziantep'teki trajik ATV kazasında iki genç yaşamını yitirdi. Peki, kazaya karışan aracın sürücüsü kimdi ve olayın sonrasında neler yaşandı?

Gaziantep'in 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen korkunç kazada, 14 yaşlarındaki iki genç hayatını kaybetti. ATV'ye çarpan aracın sürücüsü, olayın şokunu yaşayan şehirde büyük bir merak konusuydu.

Travmatik Anların Ardından Yargı Süreci Başladı

Hüseyin Akın ve Kerim Gündoğan adlı iki genç, kullandıkları ATV'ye çarpışan bir araç sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Bu acı olayın ardından aracın sürücüsünün kim olduğu, şehirde büyük bir merak konusuydu.

Kaza Yapan Aracın Sürücüsü Kimdi?

Kazaya karışan 27 ARB 190 plakalı aracın sürücüsünün Gaziantep Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu olduğu ortaya çıktı. Kılınçoğlu'nun, kaza sonrası aldığı yaralar nedeniyle hastanede tedavi gördüğü ve tedavisinin ardından tutuklandığı öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığı belirtildi. Olayın sebepleri, detayları ve kazanın nasıl meydana geldiği hakkında bilgilerin, soruşturma sonucunda ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.