GAZİANTEP VALİLİĞİ YASAKLADI! Gaziantep Trafiği'nde Adeta Katil Olan 'O' ARAÇLARIN ŞEHRE GİRMESİ YASAKLANDI!

Gaziantep'te 10'larca gerek yaralamalı, gerek maddi hasarlı ve en önemlisi can kaybına sebep olan özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaptıkları seferlerle adeta Gaziantep'te trafik KATİLİ olarak anılan HAFRİYAT Kamyonlarına sonunda o saatlerde yasak geldi...

Gaziantep Valiliği kentin trafik akışını düzenlemek amacıyla bir dizi kararlar aldı.

Gaziantep'te trafiğin kanayan yaraları arasında yer alan hafriyat kamyonlarının şehre girmesi yasaklandı. Gaziantep Valiliği tarafından alınan karara göre İpek Yolundan Sanayi-Başpınar arası , Başpınar-Sanayi arası yollarda sabah ve akşam saatlerinde ağır vasıta araçların girişi yasaklandı. Yasağın ihlali halinde ise 436 TL cezai işlem uygulanma kararı alındı.

İŞTE YASAK SAATLERİ:

SABAH: 07:00 / 09:00 ARASI
AKŞAM 17:00 /  19:00 ARASI


GAZİANTEP HAFRİYAT KAMYONU KAZALARI

Gaziantep'te feci kaza: 3 ölü
Gaziantep'te hafriyat yüklü kamyonun çarptığı otomobilde bulunan anne, baba ve çocuk hayatını kaybetti. Bir aileyi dağıtan feci kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Kaza, sabah saat 06.20 sıralarında Gaziantep-Nurdağı karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine seyir halinde olan İmdat A. idaresindeki 27 AKD 183 plakalı otomobile, kum ocağından çıktığı öğrenilen ve plakası ile sürücüsü öğrenilemeyen hafriyat yüklü kamyon çarptı. Feci kazanın ardından ortalık savaş alanına dönerken, çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

*****

Gaziantep’te kontrolden çıkan hafriyat kamyonu aracı biçti: 1 ölü, 3 yaralı
Gaziantep’te kontrolden çıkan hafriyat kamyonu aracı biçti. İlk belirlemelere göre 1, ölü 3 kişi yaralandı.
  Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı İbrahimli Çevre yolunda meydana geldi. Gaziantep İstikametine doğru ilerleyen Hasan Çelik (39) idaresindeki 27 AKT 905 silobaj yüklü kamyon direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Mustafa Yoldaş idaresindeki 34 FBY 426 plakalı aracı biçerek yan refüje devrildi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

****

Gaziantep'te Katliam Gibi Kaza... Özel Otomobil Hafriyat Kamyonuyla Çarpıştı! 4 Ölü 1 Yaralı
"Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde kamyon ve otomobilin çarpışmasında meydana gelen feci trafik kazasında 4 kişi ölürken 1 kişi ise ağır yaralandı."

Korkunç kaza: Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Kartal köyü girişinde meydana geldi. Lamih A. Yönetimindeki Özel otomobil ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu otomobil parçalara bölündü kamyon ise uçuruma yuvarlandı. Can pazarının yaşandığı korkunç kazada cesetler asfalta savrulurken Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi yönlendirildi. İlk belirlemelere göre kazada 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralanan şahıs sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırdı. Savcı olay yerinde inceleme yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.