Yeni Sezonda Başlayacak ve Devam Edecek Diziler 2023-2024

Yeni Sezonda Başlayacak ve Devam Edecek Diziler 2023-2024
Dizi sezonunun başlaması ile birlikte artık birçok dizi ekranlara gelmeye başladı. Bunlar arasında Aldatmak, Gönül Dağı, Yalı Çapkını gibi birbirinden farklı diziler yer alıyor. Özellikle kış aylarında diziler sık sık izleniyor. Havaların soğuması ile birlikte evde vakit geçiren birçok kişi televizyon ekranlarında soluğu alıyor. Peki bu sezon hangi diziler yer alacak...

Yeni Sezonda Başlayacak ve Devam Edecek Diziler

Gönül Dağı

Gönül Dağı 104. bölüm'de aradan uzun yıllar geçmesine rağmen Gedelli Kasabası yine bildiğimiz gibidir… Amcaoğulları işleri büyütmüş hayallerindeki Bilişim Vadisi'ni kurmuştur. Roket çalışmaları için izin almakla uğraşan TVR, beklemedikleri bir tehlike ile karşılaşırlar. Roketin düşmesi nasıl engellenecektir? Amcaoğullarının çocukları okula başlayacaktır. Okulun ilk günü neler olacaktır? Selma Öğretmen, yıllardır verdiği sözü tutmuştur. Ali'den gelen haberle Selma kendisini beklemediği bir durum içinde bulur. Ali ne yapacaktır?

Aldatmak

Otuz yıl boyunca Tarık ile bir arada olan ve ailesine karşı taviz vermeyen Güzide'nin, Oylum ve Ozan adında iki çocuğu bulunmaktadır. Kendi doğrularına sıkı sıkıya bağlı olan Güzide, ailesi ve yaşamıyla ilgili inandığı her şeyin, bir tesadüf sonucu birdenbire değişeceğini bilemez. Ama anlaşılan odur ki, Aldatmak dizisinde taşlar yerinden oynayacaktır. Oylum kimin kızı? En çok merak edilen soruların başında sadece bu soru yer almaktadır.

Kirli Sepeti

İstanbul'un lüks semtlerinden birinde bulunan küçük bir sitede çalışan hizmetçilerin ve işverenlerinin iç içe geçen hayatlarına odaklanan bu dizi, yukarıda bahsedilenler ile aşağıda bahsedilenler arasındaki büyük uçuruma dikkat çekiyor. İlgi ile izlenecek ve merak ile dolu Kirli Sepeti dizisi 25 Eylül'de izleyiciler ile buluşacak.

Aile

Show TV'de yayınlanan "Aile" adlı dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde büyük ilgi gördü ve sezonun en yüksek açılış reytinglerini elde etti. İlk sezonunda 13 bölüm süren bu yapım, Salı akşamları izleyicileriyle buluşuyor. Hikayesi, ülkenin saygın Soykan ailesinin lideri Aslan'ın, aynı yerden gelme ve yaralı bir psikolog olan Devin ile tanışmasıyla birlikte büyük bir değişim yaşar. Aile dizisi, bu sıradışı buluşmanın getirdiği olaylarla dolu heyecan verici bir yaşamın kapılarını aralar.

Arka Sokaklar

Türk televizyonlarının fenomen dizisi "Arka Sokaklar," geçtiğimiz sezon sağlık sorunları nedeniyle sadece 6 bölümle izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları ekranlarda yer alan bu dizi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin heyecan dolu maceralarını merkezine alıyor.

Ateş Kuşları

ATV'de yayınlanan "Ateş Kuşları" adlı dizi, TOTAL kategorisinde sezonun en yüksek açılış reytinglerini yakaladı ve ilk sezonunda 21 bölümle izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları ekrana gelen bu dizi, kendilerine "Köksüzler" adını veren beş sokak çocuğunun dramatik hikayesine odaklanıyor. Ateş Kuşları, bu çocukların yaşadığı zorlu hayatın içine dokunarak izleyicilere duygu dolu bir deneyim sunuyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam

ATV kanalında yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı dizi, TOTAL kategorisinde sezonun en yüksek ortalama reytinglerini yakalayarak büyük bir ilgi topladı ve ilk sezonunda 35 bölümle izleyici karşısına çıktı. Salı akşamları ekranlara gelen bu yapım, sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını almak için yurt dışına giden Cezayir Türk'ün, deşifre olmasının ardından döndüğü İstanbul'da yaşadığı heyecan dolu maceraları konu alıyor. Bu dizi, izleyicilere Cezayir Türk'ün yaşamında gerçekleşen büyük değişimleri ve olayları anlatarak büyüleyici bir hikaye sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.