Miss Tourism ve Miss Koza yarışmalarında Türkiye birincisi olan güzeli Hazal Çakmak kimdir?

Miss Tourism ve Miss Koza yarışmalarında Türkiye birincisi olan güzeli Hazal Çakmak kimdir?
Miss Tourism ve Miss Koza yarışmalarında Türkiye birincisi olan Hazal Çakmak'ı sizler için araştırdık. Türkiye güzeli Hazal Çakmak kimdir?

16 haziran 1997 tarihinde İzmir'de doğan Türkiye tescilli güzeli Hazal Çakmak Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden ODTÜ'de sosyoloji bölümü öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor. 2020 yılında düzenlenen Miss Tourism ve Miss Koza yarışmalarında rakiplerini geride bırakarak Türkiye güzeli olan Hazal Çakmak Şubat ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Fashion Week'te podyuma çıkacak. Miss Tourism ve Miss Koza yarışmalarından sonra Miss Turkey'de katılmayı planlayan Hazal Çakmak'ın en büyük hedeflerinden birisi ise uluslararası platformlarda ülkemizi temsil etmek.


"ULUSLARARASI İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUM"


Bursa merkezli Miss Koza yarışmasında da birincilik elde eden Türkiye güzeli Hazal Çakmak şunları söyledi; “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.