Ayhan Bora Kaplan'ın Şok Gaziantep Bağlantısı! Gaziantep'ten Kim Bu Ö.T?

Ayhan Bora Kaplan'ın Şok Gaziantep Bağlantısı! Gaziantep'ten Kim Bu Ö.T?
Ankara'da Emniyet Müdürlüğü tarafından suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan'ın, iddialara göre Gaziantep'te Gatem bölgesinde iş yapan 2 iş adamı ile bağlantısı olduğu söyleniyor.

Ankara'da Emniyet Müdürlüğü tarafından suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan'ın, iddialara göre Gaziantep'te Gatem bölgesinde iş yapan 2 iş adamı ile bağlantısı olduğu söyleniyor. Gatem bölgesinde toptancılık ve bir çok iş yeri olan Ö.T adlı iş adamının yanı sıra diğer bağlantılarının kim olduğu Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Türkiye geneli ve Gaziantep'te Ayhan Bora Kaplan'ın bağlantıları araştırılırken Kaplan'ın Türkiye genelinde güçlü bir ayağının Gaziantep'te olduğu da ileri sürülüyor.

AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR?
Suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan 1971 yılında Erzurum’da doğdu. Çocukluğu Ankara’da geçti.

Ankara’da yer altı dünyasında "Kaplan" grubu olarak bilinen Ayhan Bora Kaplan'ın ekibine yönelik operasyon devam ediyor. Esenboğa Havalimanı'nda yurtdışına kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alınan Kaplan'ın ekibine yapılan operasyonlarda 20 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 25'e yükseldi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait mermi ele geçirildi. Şüphelilerden birisinde çok sayıda çocuk pornografisi görüntüleri ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AYHAN BORA KAPLAN TUTUKLANDI MI?
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın olduğu öne sürülen Ayhan Bora Kaplan, Ankara Sulh Ceza Hakimliğince tutukladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.