GAZİANTEP EKMEĞİ BİLE PAHALIYA SATIYOR! Türkye'nin EN PAHALI EKMEĞİ GAZİANTEP'TE ekmek 5.5 LİRA! Maraşta 5 TL....

GAZİANTEP EKMEĞİ BİLE PAHALIYA SATIYOR! Türkye'nin EN PAHALI EKMEĞİ GAZİANTEP'TE ekmek 5.5 LİRA! Maraşta 5 TL....
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların ucuz ekmeğe ulaşabilmesi için kentin 11 noktasında kurulan Haydi Ekmek Büfelerinde ekmeğe zam geldi. Öğrenilen bilgilere göre Haydi büfelerinde ekmek 3 TL'den 5.5 TL'ye yükseldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Haydi Ekmek büfelerinde ekmeğe zam geldi.

FIRINDA 6.5 HAYDİ BÜFESİNDE 5.5 TL


Gaziantep'te peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Haydi Büfelerinde ekmek 5.5 TL oldu. Gaziantep'te somun fırınlarında ise ekmek 6.5 TL'den satılıyor. Pide fırınlarında ise tırnaklı Antep ekmeği 6 TL'den satılıyor.

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI EKMEK FİYATI GAZİANTEP'TE

Gaziantep'e komşu il Kahramanmaraşta ekmek 5 TL'ye satıyor. Gaziantep'te yaşayan vatandaş bu fiyatlarla nasıl baş edecek?

GAZİANTEP'TE HAYDİ BÜFELERE NEREDE VAR?

Vatandaşların kaliteli ekmeği uygun fiyata alabilmesini kolaylaştırmak için hayata geçirilen 17 satış noktası Nuripazarbaşı, Vatan, Cumhuriyet, Boyacı, Cengiz Topel, Deniz, Pir Sultan, Hürriyet, Kayaönü, Karacaoğlan, Göllüce, Merveşehir, Kocatepe, Kıbrıs, Akdere, 8 Şubat ve Umut mahallelerinde hizmet veriyor.


GÜNLÜK 28 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR!

GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ürettiği makinaları kullanarak ürettiği ekmekleri satan HAYDİ büfelerinde 17 bin ekmekle başlayan satış rakamı 28 bin ekmeğe yükseltildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.