Nucleofill Eyes (DNA Işıltısı) Nedir?

Nucleofill Eyes (DNA Işıltısı) Nedir?

Göz çevresinde oluşan kırışıklıklar ve torbalanma görüntüsü, toplumun büyük bir kısmını etkileyen problemler arasında yer almaktadır. Sağlık açısından herhangi bir zararı olmasa da bu durum, kişilerin özgüven kaybı ve estetik kaygılar yaşamalarına neden olmaktadır. Çünkü bu problemler kişilerin daha yorgun, sağlıksız ve yaşlı bir görünüme sahip olmalarında doğrudan etki göstermektedir. Bu nedenle birçok kişi, Nucleofill Eyes nedir?” sorusunun yanıtını sıklıkla merak etmektedir. Livepharma ailesinin en sevilen ürünleri arasında yer alan Nucleofill Eyes uygulaması, göz çevresi sorunlarına karşı özel olarak formülize edilmiştir. İlk seanstan itibaren gözle görülür bir etki sağlayan uygulama, günümüzde birçok uzman tarafından kullanılmakta ve önerilmektedir. Etkisinin uzun sürmesi ise kullanıcılara büyük bir konfor sağlamaktadır.

Nucleofill Eyes Faydaları Nelerdir? Ne İşe Yarar?

Göz çevresi için DNA Işıltısı olarak da bilinen Nucleofill Eyes, sayısız faydaya sahip olan bir uygulamadır. Bu faydaların ise kısaca şu şekilde sıralanması mümkündür:

  • Organik bir içeriğe sahip olduğu için vücut tarafından metabolize edilebilmesi ve böylece yan etkilere ya da alerjik reaksiyonlara neden olmaması,
  • En hassas ciltlerde dahi kullanımına uygun olması,
  • Sağladığı dolgu etkisi sayesinde daha pürüzsüz bir görünümün kazanılması,
  • Nem dengesinin ideal seviyede korunması ve cilt sağlığının iyileştirilmesi,
  • Göz çevresinde oluşan kırışıklıkların tedavi edilmesini sağladığı için daha genç bir görünüm kazanılması,
  • Biyo uyarım özelliği sayesinde kolajen üretim seviyelerinin artırılması,
  • Göz altlarında oluşan renk koyulaşması ve torbalarının giderilmesi sayesinde daha sağlıklı bir görünüm kazanılması,
  • Bölgede kan dolaşımının artırılması,
  • Lifting etkisi sayesinde cildin daha sıkı bir form alması,
  • Antioksidan etkisinin bulunmasıdır.

Nucleofill Eyes uygulaması, 6 ila 12 aya kadar etkisini korumaya devam etmektedir. Aynı zamanda birçok etkiyi bir arada sunduğu için ilave tedavilere ihtiyaç duyulmamaktadır.

Kimler Nucleofill Eyes'den Yararlanabilir?

Nucleofill Eyes, her yaş grubundan ve cilt tipinden kişinin başvurabileceği bir uygulamadır. Ancak ilk kez uygulama yapacak olan kişilerin mutlaka bir uzman görüşü almaları tavsiye edilmektedir. Bu sayede kullanılacak olan ürün ve uygulama sıklığı hakkında en doğru bilgilerin alınması mümkün olmaktadır. Göz çevresinde kuruluk, kızarıklık, ince kırışıklıklar, göz altı morlukları ve torbaları gibi sorunlar görülen herkes Nucleofill Eyes’den yararlanabilmektedir. Göz çevresine özel olarak doğal bir jel formunda üretilen bu ürün, alerjik reaksiyonlara neden olmamaktadır. Aynı zamanda organik bileşenlerden oluştuğu için metabolize edilerek zaman içerisinde vücuttan tamamen atılabilmektedir.

Nucleofill Eyes Nasıl Uygulanır?

Nucleofill Eyes uygulaması, enjeksiyon işlemi ile gerçekleştirilmektedir. Bunun için öncelik anestezik bir krem ile bölgenin uyuşturulması gerekmektedir. Ardından uygun doz, cilt altı dokularına enjekte edilmektedir. Bu işlem sırasında çok ince uçlu iğneler kullanıldığı için bölgede herhangi bir iz kalmamaktadır. Nucleofill Eyes, tamamen acısız bir uygulamadır. Her seans yaklaşık olarak 15 ila 20 dakika kadar kısa bir süre içerisinde tamamlanmaktadır. Ancak verimli bir etki görebilmek için işlemlerin en az 3 seans olarak yapılması tavsiye edilmektedir. Bu sayede kişilerin metabolizma hızlarına bağlı olarak 6-8 ay boyunca etkisinden yararlanmak mümkün olmaktadır. Nucleofill Eyes uygulamaları, etkisi kaybolduktan sonrasında yeniden yapılabilmektedir. Aynı zamanda düzenli olarak tekrarlanması, etki süresinin 12 aya kadar uzamasında da doğrudan etkilidir. Uygulamadan hemen sonrasında etkileri gözle görülen Nucleofill Eyes, 2 hafta sonrasında tamamen etki ederek asıl sonuçlarını göstermektedir.

Nucleofill Eyes Hakkında: Ürün İçeriği

Livepharma kalitesi ve güvencesi ile üretilmiş olan Nucleofill Eyes, tamamen organik içeriğe sahip bir üründür. Bu nedenle herhangi bir alerjik reaksiyon riski bulunmamaktadır. Aynı zamanda tamamen göz çevresine özel olarak hazırlandığı için en etkili sonuçların alınması mümkün olmaktadır. Nucleofill Eyes içeriği, polinükleotitlerden oluşmaktadır. Nükleotitler, RNA ve DNA’da bulunmaktadır. Poli kelimesi ile en az 13 tane olacak şekilde, çoklu anlamına gelmektedir. Aynı zamanda cildin kaybettiği nem ve elastikiyetin geri kazanılması açısından oldukça önemli yapılardır. Formül içerisinde vücutta kendiliğinden bulunan glikoprotein ve diğer proteinler de yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.