Gaziantep'te Vatandaşilar Durmayan Zamlara İsyan etti! Gaziantep'te Yaşayan Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha! Motorine 1 Lira 45 kuruş ZAM GELİYOR!

Gaziantep'te Vatandaşilar Durmayan Zamlara İsyan etti! Gaziantep'te Yaşayan Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha! Motorine 1 Lira 45 kuruş ZAM GELİYOR!
Gaziantep'te akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşı bezdirdi! Akaryakıta her zam gelişinde gıda fiyatlarına yansıyan zamdan dolayı vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı...Akaryakıt zamları kontak çalıştırmayacak boyuta geldi. Motorine bu gece 1 lira 45 kuruş zam geliyor. Böylece motorinin litresi 35 lira 32 kuruşa çıkacak.

Gaziantep'te akaryakıta gelen zamlar hem vatandaşın, hemde araç sahiplerinin belini büküyor... Motorine bu gece 1 Lira 45 kuruşluk bir zam daha gelecek.. Akaryakıta gelen zamların ardından vatandaşların başlıca tüketimlerinede art arda zamlar gelmesinden dolayı vatandaşlar bu zamlar nereye kadar sürecek dedirtti

17 Temmuz'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı üzerinden alınan ÖTV tutarı 2,52 liradan 7,52 liraya, motorinin litre fiyatı üzerinden alınan vergi tutarı ise 2,05 liradan 7,05 liraya yükseltilmişti.

NTV'nin haberine göre, motorin grubunda 1.45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre, Gaziantep'te motorin litre fiyatı 34,86 liradan satılıyor. Beklenen zamla motorinin litresi Gaziantep'te 34 lira 86 kuruştan 36 Lira 31 kuruşa çıkacak.... Benzinin litresi ise ortalama 36,99 satılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.