Fenerbahçe-Zimbru maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe-Zimbru maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zimbru'yu ağırlayacak. Transferde çok önemli isimleri kadrosuna katan, Edin Dzeko ve Ryan Kent hamleleriyle kupanın favorileri arasında gösterilen Kanarya, evinde sürpriz yaşamadan yoluna devam etmek istiyor.

Fenerbahçe-Zimbru Konferans Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe-Zimbru maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe-Zimbru Konferans Ligi maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak. Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Nenad Minakovic'in yönetececek.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, 2023/24 sezonu ilk resmi maçına Avrupa'da çıkıyor. Kanarya, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zimbru'yu konuk edecek. Dünya yıldızları Edin Dzeko ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Kanarya, Eyüpspor'dan Umut Nayir, Strasbourg'dan Alexander Djiku, Rangers'tan Ryan Kent'i bonservis ödemeden transfer etti. Bartuğ Elmaz için 1.4 milyon Euro ödeyen, Sebastian Szymanski için 9.75 milyon Euro, Becao için kasasından 8.3 milyon Euro çıkan ve Konferans Ligi'nin favorileri arasında gösterilen Sarı Lacivertliler, sürprize izin vermeden yoluna devam etmek istiyor.

Fenerbahçe-Zimbru muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, Mert Hakan, Szymanski, Ferdi, Tadic, Kent, Dzeko

Zimbru: Mostovoi, Dedeckho, Misaras, Stefan, Gaiu, Soumah (Damascan), Raileanu, Djou, Dedov, Alaribe, Caruntu

Avrupa kupalarında 255. kez sahne alacak

Fenerbahçe, Zimbru maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 255. kez sahne alacak. Sarı Lacivertliler, Avrupa kupalarında çıktığı 254 müsabakanın 95'inden galibiyetle ayrıldı. 104 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Kanarya, 55 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 326 kez havalandıran temsilcimiz, kalesinde ise 367 gole engel olamadı.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi tarihindeki 3. maçı
 
Fenerbahçe, UEFA'nın kulüp düzeyinde 2021-22 sezonundan itibaren Konferans Ligi adıyla düzenlemeye başladığı futbol turnuvasına ikinci kez katılıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Sarı Lacivertliler, Konferans Ligi’ne ilk katıldığı sezon, Play-Off turu maçlarında Çekya ekibi Slavia Prag'a 3-2'lik skorlarla yenilerek elenmişti. Sarı-Lacivertlilerin Zimbru karşısındaki ilk mücadelesi, Konferans Ligi tarihindeki 3. maçı olacak.

Sahne yeni transferlerin

Bu sezon kadroya dahil olan ve Avrupa listesinde yer alan Alexander Djiku, Sebastien Szymanski, Ryan Kent, Dusan Tadic ve Edin Dzeko, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın süre vermesi halinde ilk kez Ülker Stadyumu’nda bir resmi maçta forma giyecek.

İsmail Kartal: Bıraktığımız oyun sistemini devam ettireceğiz

“22-23 gündür takımla beraber çalışıyoruz. Önce İstanbul’da sonrasında Rusya kampı, geldiğimiz nokta itibarıyla yarın (bugün) ilk resmi maçımıza çıkacağız. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda fizik olarak, oyun felsefesi olarak daha tam olarak yüzde 100 hazır değiliz. Yüzde 50-60 civarında hazırlandığımızı söyleyebilirim. Geçen sene farklı bir oyun sistemi vardı. Bu sene bizim oyun sistemimiz farklı. Bıraktığımız oyun sistemini devam ettireceğiz. Geçmişte bizimle çalışan oyuncular ne istediğimi çok net biliyorlar. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte yaptığımız analiz ve sahada yaptığımız pratiklerle onlara çok net ne istediğimi, ne beklediğimi anlattım. Onlar da bunu anladılar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.