İbrahim Murat Gündüz İkinci ve Üçüncü Derece Boks Antrenörlük Sınavına Katıldı

İbrahim Murat Gündüz İkinci ve Üçüncü Derece Boks Antrenörlük Sınavına Katıldı
Başarılı hakem İbrahim Avcıoğlu’nun daveti üzerine şeref konuğu olarak çağrılan İbrahim Murat Gündüz burada yeni antrenör olacak kişilere ders niteliğinde kariyer yolculuğunu anlattı.

Ünlü başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz Türkiye Boks Federasyonu merkez hakem kurulu kıdemli üyesi ve başhakem İbrahim Avcıoğlu’nun daveti üzerine ikinci ve üçüncü derece antrenörlük sınavına katılanlara moral verdi. Boks alanında başarılı isimlerin yetişmesine öncülük eden İbrahim Murat Gündüz hem kariyer yolculuğu hem de antrenör arkadaşlarından edindiği tecrübeleri aktarmak için Ankara Eryaman’da yeni antrenör olacak isimlerle bir araya geldi.

Başarılı hakem İbrahim Avcıoğlu’nun daveti üzerine şeref konuğu olarak çağrılan İbrahim Murat Gündüz burada yeni antrenör olacak kişilere ders niteliğinde kariyer yolculuğunu anlattı. Türkiye’de boks sporunun gelişiminde önemli adımlar atmak gerektiğini belirten Gündüz antrenörlük sınavına katılanların sorularını yanıtladı.

Boks Spor Dalında Antrenörlerin Önemi Çok Yüksek

Türkiye’de boks sporunun gayet iyi bir gelişim gösterdiği belirten İbrahim Murat Gündüz bu spor dalının gelişiminde özellikle Türk antrenörlere büyük iş düştüğünü belirtti. Türkiye’nin daha iyi yere gelebilmesi için yabancı antrenörlere gerek olmasını ve bu alanda yeni hamleler geliştirmenin gerekliliğinden bahseden başarılı iş adamı özellikle bu yolda birçok isme destek olduklarını belirtti.

İbrahim Avcıoğlu ve İbrahim Murat Gündüz

Türkiye Boks Federasyonu başhakemi İbrahim Avcıoğlu’nun daveti üzerine çağrılan başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz şeref konuğu olarak davete icap etti. Burada boks alanında yaptıklarından söz eden başarılı iş adamı daha sonra İbrahim Avcıoğlu ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’de Boks Sporunun Gelişmesi İçin Önemli İşler Başardık Başarmaya da Devam Edeceğiz

Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezinde gerçekleşen sınava birçok yeni antrenör ilgi gösterdi. Sınav öncesi güzel bir moral konuşması gerçekleştiren Türkiye Boks Federasyonu başhakemi İbrahim Avcıoğlu ve Türkiye’de boks sporunun gelişiminde önemli işler yapan gençlerin yetişmesinde onlara maddi ve manevi destek olan Türkiye Muay Thai Federasyonu başkan yardımcılığı yapmış İbrahim Murat Gündüz önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Murat Gündüz yaptığı açıklamada Türkiye’de boks sporunun gelişmesi için önemli işler başardık başarmaya da devam edeceğiz diyerek Türkiye yerli ve yabancı alanda boks sporunun gelişimi hakkında bilgiler verdi.

https://www.muratgunduzofficial.com/gallery

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.