Fatma Şahin'i Şanlıurfalı Belediye Başkanları Yalnız Bırakmadı! Şanlıurfalı Belediye Başkanlarından, Başkan Fatma Şahin'e taziye ziyareti

Fatma Şahin'i Şanlıurfalı Belediye Başkanları Yalnız Bırakmadı! Şanlıurfalı Belediye Başkanlarından, Başkan Fatma Şahin'e taziye ziyareti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte geçtiğimiz günler içerisinde hayatını kaybeden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Babası Mustafa Kıymık için taziye ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte geçtiğimiz günler içerisinde Hayatını kaybeden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Babası Mustafa Kıymık için taziye ziyaretinde bulundular.


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;" Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma Şahin Hanımefendi’nin ebediyete irtihal eden muhterem babası Mustafa Kıymık’ın Gaziantep’te düzenlenen taziyesine Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Kete ile birlikte katılarak, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerimizi ilettik. Merhum Mustafa Kıymık amcamıza Allah’tan rahmet, Başkanımız Sn. Fatma Şahin’e, kederli ailesine, tüm dost ve akrabalarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim, mekanını cennet, makamını âli eylesin. " dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.