Mehmet Erdoğan Ticaret Bakan Yardımcısı oluyor

Mehmet Erdoğan Ticaret Bakan Yardımcısı oluyor

Ak Parti’nin Gaziantep kuruluşundan bu yana görev yapan ve 3 dönem kuralına takılan Ak parti Gaziantep eski milletvekili, yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın eski Müsiad Genel Başkanı olması nedeniyle Mehmet Erdoğan’ın büyük ihtimalle Türkiye’nin en çok ihracat yapan şehri olması dolayısıyla, Mehmet Erdoğan’ında büyük ihtimalle Ticaret Bakan Yardımcısı olarak atanacağı öğrenildi.

Mehmet Erdoğan Kimdir ?

Mehmet Erdoğan, 30 Ekim 1956'da Adıyaman Besni'de doğdu. Babasının adı Hasan, annesinin adı Zeynep'tir. Mehmet Erdoğan, Anadolu Ьniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakьltesi İşletme Bцlьmьnden mezun oldu. Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası Ьyeliklerinde bulundu. GASBAŞ Serbest Dış Ticaret Bцlge kurucu ortaklığı, Gaziantep Ekonomisini Gьзlendirme Vakfı Başkan Vekilliği, Gaziantep Halıcılar Odası Yцnetim Kurulu Ьyeliği, Tьrkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Ьyeliği, Gaziantep Hisar TV Genel Mьdьrlьğь gцrevlerinde bulundu. Tekstil, halı imalatı ve grafik tasarım alanlarında ticari faaliyetlerde bulundu.

Gaziantep MЬSİAD Şube Başkanlığı gцrevini ьstlendi ve MЬSİAD Yьksek İstişare Kurulu Ьyesi oldu. 23. Dцnem Gaziantep Milletvekili seзildi. 23. Dцnemde Tьrkiye-Moğolistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı olarak gцrev yaptı. Erdoğan, evli ve 6 зocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.