Akaryakıt zamları sonrası kamu bankası harekete geçti! Ziraat o sürücülere akaryakıt ve otogaz alımında 75 TL destek gönderecek!

Akaryakıt zamları sonrası kamu bankası harekete geçti! Ziraat o sürücülere akaryakıt ve otogaz alımında 75 TL destek gönderecek!
Akaryakıta üst üste gelen zamlar sonrasında yeni destekler de duyurulmaya devam ediyor. Ziraat Bankası 30 Haziran’a kadar o sürücüleri destekleyecek. 75 TL akaryakıt kampanyası devam ediyor!

Türkiye’de artan döviz kuru ve küresel piyasalardaki petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sonrasında yurt içinde akaryakıt fiyatları yükselemeye başladı. Yaşanan bu yükseliş sonrasında birçok sürücü ise çeşitli akaryakıt kampanya ve desteklerini araştırmaya başladı.

Üst üste gelen akaryakıt zamları sonrasında Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası, akaryakıt ve otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira desteği sunacak. Haziran ayı sonuna kadar kampanya geçerli olacak.

AKARYAKIT YA DA OTOGAZ ALIMINDA GEÇERLİ!

Ziraat Bankası tarafından sürücüleri destekleyecek kampanya desteği sunulmaya devam ediyor. 75 TL’ye varan akaryakıt ya da otogaz alımına özel harcamalarda 75 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak. 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 75 TL Bankkart Lira kazanılabilecek.

16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen sürücülerin belirli şartları sağlamaları gerekiyor. İlgili şartları sağlayan tüm sürücülerin 75 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanarak akaryakıt ya da otogaz harcamalarını yapmaları sağlanacak.

HANGİ SÜRÜCÜLER YARARLANABİLECEK?

30 Haziran’a kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil ve ‘’bankkart.com.tr’’ adresinden kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farkı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak.

İşlemlerin Bankkart anlaşması olan üye iş yerlerinden ve Bankkart POS üzerinden yapılması gerekiyor. Aynı gün tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilmiştir. Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilirler. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılım ise sadece asıl kart sahipleri tarafından yapılabiliyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.