Esnaflara 50.000 TL kredi paketi devrede! İş Bankası üzerinden anında ticari kredi verilecek! Esnaflara seçim sonrası büyük destek!

Esnaflara 50.000 TL kredi paketi devrede! İş Bankası üzerinden anında ticari kredi verilecek! Esnaflara seçim sonrası büyük destek!
Türkiye İş Bankası üzerinden esnafa ve gerçek kişi tacir müşterilere 50.000 TL’ye varan Anında Ticari Kredi verilecek. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu. Uygun faiz ve geri ödeme koşulları sunulacak!

Türkiye’de son dönemde artan enflasyon, vergiler, kur farkı ve diğer ekonomik koşullar sonrasında birçok sektör için maliyetler artış gösterdi. Maliyetlerin artması ile finansman ihtiyaçları da artan esnaflara ise 50.000 TL’ye kadar Anında Ticari Kredi fırsatı duyuruldu.

Kolay başvuru seçeneklerinin de yer aldığı kredi kapsamında haftanın her günü ve her saatinde esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerin İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyasından yararlanması sağlanacak.

İLK TAKSİT ÖDEMESİ 45 GÜN SONRA YAPILACAK!

Türkiye İş Bankası tarafından ticari kredi limiti olsun veya omasın fark etmeksizin, İşCep veya internet şubesi üzerinden 50.000 TL’ye kadar kredi kullandırılması sağlanacak. Anında Ticari Kredi kapsamında ayrıca taksit tarihi kredinin kullanıldığı tarihten itibaren 45 gün sonrası olarak belirleniyor.

Anında Ticari Kredi’ye dijital kanallar üzerinden kolayca başvuru yapılması da esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerin günün her saatinde, şubeye gitmeye gerek kalmadan da başvuru yapmaları sağlanmaktadır.

ANINDA TİCARİ KREDİ ÖZELLİKLERİ NELER?

Anında Ticari Kredi ile esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerini destekleyen İş Bankası, 50.000 TL’ye kadar 6 ay vadeli olarak krediyi kullandırmaktadır. Şubeye gitmeden kullanılabilecek kredi, aylık eşit taksit ödemeli olarak kullanılabiliyor. Başvuruların saniyeler içinde değerlendirilmesi ve onaylanması durumunda kredi tutarı anında vadesiz ticari hesaba aktarılmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Anında Ticari Kredi başvurusu yapmak isteyen İş Bankası müşterileri, Bireysel ya da Ticari İşCep veya internet şubesinden işlem yapabilecek. İşCep üzerinden kredi başvurusu yapacak kişiler, ''Krediler > Anında Ticari Kredi’’ veya ‘’Başvurular > Krediler > Anında Ticari Kredi’’ adımlarını izleyerek kredi taleplerini iletebilmektedir. 50 bin TL’ye kadar 6 ay vade seçenekleri ile kredi esnaf ve gerçek kişi tacir müşterileri için İş Bankası tarafından kullandırılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.