İnternet alışverişlerinde yeni dönem resmen başladı! Bu kişilere 300 TL indirim sağlanacak! 30 Haziran son başvuru tarihi!

İnternet alışverişlerinde yeni dönem resmen başladı! Bu kişilere 300 TL indirim sağlanacak! 30 Haziran son başvuru tarihi!
İnternetten alışveriş yapacaklara 300 TL’ye varan indirim fırsatı duyuruldu. Alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek isteyenlere destek verilecek. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

Türkiye’de ve dünyada internetten alışverişlere her geçen gün ilgi artmaya devam ediyor. Yaşanan bu artışlara bağlı olarak kampanyalar da duyurulmaya başladı. Özellikle son dönemde internetten alışveriş kampanyalarının da artması birçok kişi tarafından tercih edilmesini sağlıyor.

Denizbank’tan duyurulan yeni bir kampanya kapsamında ise internet alışverişlerinde ilgili kart ile yapılacak işlemlerde 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim kazanma imkanı sağlanacak. İndirim olanaklarından yararlanarak çok daha avantajlı bir şekilde vatandaşların internet üzerinden alışveriş yapmaları sağlanacak.

İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNE 300 LİRA İNDİRİM!

Denizbank’ın internet alışverişlerine özel indirim fırsatları duyuruldu. Kredi kartı ile yapılacak harcamalarda 3 ay botunca 300 TL’ye varan indirim fırsatı sunulacak. 300 TL’ye varan indirim kazanmak için Denizbank Kredi Kartı’na başvuru yapılması yeterli oluyor.

Yeni kredi kartları ile Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında internet üzerinden yapılacak alışverişler için azami yarısı (%50) olacak şekilde ayda 100 TL, 3 ay süresince ise 300 TL indirim kazanılabilecek.

30 HAZİRAN SON BAŞVURU TARİHİ!

1 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında ‘’denizbank.com’’, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve iletişim merkezi aracılığıyla bireysel kredi kartı başvurusu yapan kişiler yararlanabilmektedir. İlgili tarihler içinde onaylanan ilk bireysel asıl kredi kartları için kampanya geçerli olacaktır.

KATILIM KOŞULLARI NELER?

Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirlenen kanallar üzerinden başvuruları onaylana kredi kartları kampanya kapsamında yer almaktadır. Bu kişiler otomatik olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Kampanyandan yararlanmak için başvuru yapılan tarihte, açık statüye sahip Denizbank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. 1 Mayıs itibariyle kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda kampanyaya katılım sağlanamamaktadır. Sadece internet üzerinden yapılan harcamalar ödüle tabidir. Fiziksel POS üzeridnen yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.