GAZİANTEP BASKETBOLU DEPREMLER YIKAMADI! Gaziantep Basketbol'un ligde kalma kararını Bakan OSMAN AŞKIN verecek!

GAZİANTEP BASKETBOLU DEPREMLER YIKAMADI! Gaziantep Basketbol'un ligde kalma kararını Bakan OSMAN AŞKIN verecek!
Türkiye'ye 10 yıldan bu yana Basketboluna damgasını vuran Gaziantep Basketbol Takımı 6 Şubat depremindenden dolayı ligden çekilmedi! Mücadelesine devam etti....

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ligin 18 takım olarak devam etmesi için yeni Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a gerekli teklifi yaptığı ve bakanlıktan bir haftadan beri bu konuda onay beklendiği öğrenildi.

GAZİANTEP BASKETBOL LİGİN KALİTESİNİ VE DÜZENİNİ BOZMADI

Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Cengiz Şimşek depremden dolayı tüm maçları İstanbul'da oynadıklarını ve bunun yanı sıra ligin kalitesini ve düzenini bozmamak için ligden çekilmediklerini açıkladı. Yaşanan asrın felaketinde basketbolcuların ve teknik heyetin maddi ve manevi olarak hasar aldığı belirten Cengiz Şimşek bu nedenle ligden istenilen sonuçları alamadıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun Gaziantep Basketbol'un lige de devam etmesi için gerekli desteği yapacakları öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.