Akaryakıt fiyatlarında zamlar devam ediyor! O sürücülere ise 75 TL’ye varan destek verilecek! 30 Haziran’da sona eriyor!

Akaryakıt fiyatlarında zamlar devam ediyor! O sürücülere ise 75 TL’ye varan destek verilecek! 30 Haziran’da sona eriyor!
Yurt içinde akaryakıt fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Kurdaki yükseliş sonrasında gelen yeni zamlar sürücüleri zor duruma soktu. Peki, 75 TL’ye varan yakıt kampanyasından nasıl yararlanılır? İşte detaylar…

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, yurt içinde artan dolar kuru ve diğer etkenler akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Üst üste gelen akaryakıt zamları sonrasında sürücüler ise yeni destek paketlerini ve kampanyaları araştırmaya başladı.

Türkiye İş Bankası ile Aytemiz arasında imzalanan yeni kampanya ile Aytemiz istasyonlarından yapılacak yakıt harcamalarına özel 75 TL’ye varan destek verilecek. Kampanya koşullarını sağlayan tüm İş Bankası müşterileri kampanyadan yararlanabilecek.

AYTEMİZ’DE 75 TL’YE VARAN DESTEK!

Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 300 TL ve üzer 4. yakıt alışverişlerinde 60 TL MaxiPuan, alışverişlerden en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde ise 75 TL MaxiPuan fırsatı sunulacak. 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında başvurularını yapan vatandaşların Aytemiz istasyonlarından İş Bankası kartları ile yapacakları akaryakıt alımlarında avantaj elde etmeleri sağlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Katılımlı olan kampanya dönemi içinde vatandaşların dilediği zaman alışverişten önce veya sonra işlem yapmaları mümkündür. Kampanyaya katılım sağlamak için Maximum Mobil uygulaması üzerinden ‘’Kampanyalar’’ bölümüne girerek ilgili kampanyadaki ‘’Katıl’’ butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım sağlanabilmektedir.

75 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması durumunda kazanılabilmektedir. İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyaya dahildir.

YAKIT ALIMLARINA İNDİRİM!

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan’lar sadece Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından görüntülenebilecek. Ayrıca sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. Bu sayede yakıt alımlarında indirim sağlanacak. 5 Temmuz 2024 tarihinde kazanılan puanlar hesaplara yüklenecektir. Söz konusu puanların son kullanım tarihi ise 5 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.