Aylık 978 TL'ye 15 bin lira ihtiyaç kredisi verilecek! İnternetten anında kredi fırsatı duyuruldu! Başvurular devam ediyor!

Aylık 978 TL'ye 15 bin lira ihtiyaç kredisi verilecek! İnternetten anında kredi fırsatı duyuruldu! Başvurular devam ediyor!
70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi internetten anında başvuru yöntemiyle kullandırılacak. 15 bin lirası için aylık taksit oranı se 978 TL olarak hesaplandı. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Vatandaşların artan bireysel nakit ihtiyaçlarına bankalardan da peş peşe kredi destekleri duyurulmaya devam ediyor. Aktif Bank bünyesinde dijital bankacılık faaliyetleri gösteren N Kolay Mobil’den kolayca başvuru adımlarını tamamlayan kişilerin 70.000 TL’ye kadar avantajlı faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile kredi kullanması sağlanacak.

Kurye beklemeden ve şubeye gitmeden anında nakde sıkışanların söz konusu krediden yararlanması sağlanacak. 15.000 TL kredi için ayık bin liradan daha düşük taksitle kredi kullanılabiliyor.

İNTERNETTEN 70.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Aktif Bank N Kolay tarafından anında 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi desteği sunuluyor. Bu kapsamda şubeye gitmeden, kurye beklemeden para anında hesaba geçecek. Henüz N Kolaylı olmayanların kredi başvurularını N Kolay Mobil üzerinden tamamladıktan sonra görüntülü görüşme ile müşteri olmaları ve kurye beklemeden anında ihtiyaç kredisi kullanmaları sağlanmaktadır.

15.000 TL kredi miktarı için aylık 978,97 TL taksit hesaplaması 36 ay vade için yapılmaktadır. Örnek hesaplama tablosunda yer alan oranlara göre aylık düşük taksit oranları ile vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaları desteklenecek.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KREDİ ÖZELİKLERİ

‘’Nkolay.com’’ adresine giriş yaparak ve başvuru formunu doldurarak evrakı ekran üzerinden onaylayan tüm vatandaşlar 70.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. 50 bin TL üzerindeki krediler için maksimum 24 ay vade, 50 bin TL ve altında kalan taleplerini için 36 ay vade olacak şekilde başvuru yapabilirsiniz.

İnternetten kolay başvuru yapılabilecek kredi sayesinde şubesiz olarak dijital bankacılık kanalları üzerinden vatandaşların rahatlıkla ihtiyaç kredisi desteğinden faydalanmaları sağlanmaktadır. 70.000 TL kredi kullanmak isteyenler için örnek hesaplama tablosuna göre, 24 ay vadede aylık 5.379 TL taksit hesaplaması yapılıyor. Anında dijital kanallar üzerinden başvuru yaparak nakit ihtiyacı olan vatandaşların bayram öncesi avantajlı krediden yararlanması mümkündür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.