Özel sektörde çalışanlara 50 bin lira kredi verilecek! Asgari ücret zammı öncesi Halkbank’tan kredi paketi geldi!

Özel sektörde çalışanlara 50 bin lira kredi verilecek! Asgari ücret zammı öncesi Halkbank’tan kredi paketi geldi!
Özel sektör çalışanlarına özel kamu bankasından ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu. 50.000 TL’ye kadar kredi desteği verilecek. Uygun geri ödeme koşulları ve oranlarlar sunulacak. İşte detaylar…

Temmuz ayında asgari ücret başta olmak üzere tüm kesimler için yapılacak maaş zamları milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Bir yandan ücret artışları beklenirken, diğer yandan nakit ihtiyacı artan vatandaşlar ise uygun ihtiyaç kredisi ve finansman seçeneklerini araştırmaya başladı.

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Halkbank ise emeklinin nakit ihtiyaçlarını çözecek uygun faiz oranlarına ve ödeme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Aylık düşük taksit ödemesiyle ihtiyaç kredisi kullanılabilecek.

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARINA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Özel sektörde çalışan kişiler için uygun faiz oranlarına ve ödeme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi desteği duyuruldu. Halkbank’ın özel sektör çalışan müşterilerinin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleri ile sunduğu bireysel kredinin detayları da belli oldu.

50.000 TL’ye kadar kullandırılacak kredi kapsamında aylık eşit taksitli, artan – azalan, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak kredi taksitleri de kapatılabilecek. Gelir durumuna göre uygun geri ödeme seçenekleri ile ödemeler yapılacak. Uygun faiz oranları ile özel sektör çalışanlarının da kredi kullanması desteklenecek.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Özel Sektör Çalışanları İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında Halkbank tarafından müşterilerine özel nakit ihtiyaç kredisi verilecek. Bu kapsamda 50.000 TL kredi için 36 ay vadede aylık yüzde 1,95 faiz oranları uygulanacak. Örnek hesaplama tablosuna göre aylık taksit tutarı ise 2.102 TL olarak belirlendi.

Özel sektörde çalışan müşterilere özel ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenlerin Halkbank internet şubesi ya da Halkbank Mobil üzerinden hemen başvuru işlemlerini tamamlamaları mümkündür. Ayrıca en yakın Halkbank şubelerinden de özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisine başvuru yapılabilmektedir. Aylık düşük taksit oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri ile vatandaşların avantajlı ihtiyaç kredisinden faydalanması sağlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.