İhtiyaç kredisinde yeni dönem! Dosya masrafsız ve düşük faizli uygulanacak! 20 bin lira anında hesaplara geçiyor!

İhtiyaç kredisinde yeni dönem! Dosya masrafsız ve düşük faizli uygulanacak! 20 bin lira anında hesaplara geçiyor!
İhtiyaç kredilerinde yeni dönem resmen başladı. Hem şubesiz hem de dosya masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullandırılacak. 20 bin lira kredi için en uygun oranlar ve taksit seçenekleri duyuruldu!

Türkiye’de son dönemde artan nakit ihtiyaçları için vatandaşlara ek destekler verilmeye devam ediyor. Bu destekler kapsamında banka kredileri de öne çıkmayı başardı. Özellikle son dönemde artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle ihtiyaç kredilerine de talepler arttı.

QNB Finansbank bünyesinde dijital bankacılık hizmetleri sunan Enpara ise ihtiyaç kredilerinde adeta yepyeni bir dönem başlattı. Avantajlı ihtiyaç kredisi kapsamında dosya masrafsız ve düşük faizli olarak kolay kullanılabilir şekilde kredi verilecek.

MASRAFSIZ İHTİYAÇ KREDİSİ DUYURULDU!

Enpara üzerinden düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçeneklerine sahip ihtiyaç kredisi duyuruldu. Bu kapsamda kullanması da son derece kolay olan kredi kapsamında uygun vade seçenekleri ve ödeme planları hazırlanabiliyor.

Enpara üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, dosya ve kredi kullandırma gibi ek masraflara sahip olmadığı için, kredi başvurusunun onaylanmasının ardından talep edilen tutarın tamamı hesaplara geçmektedir. Ancak sonrasında kredi kayat sigortası prim tutarı hesaptan otomatik olarak kesilmektedir.

AYLIK DÜŞÜK TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Enpara tarafından avantajlı kredi fırsatları duyuruldu. Düşük faizli ve masrafsız olarak kullandırılacak kredi kapsamında 20.000 TL kredi tutarı için 12 ay vadede aylık 2.068 TL taksit tutarı hesaplanmaktadır. Örnek hesaplama tablosuna göre aylık yüzde 2,79’dan başlayan faiz oranları ile kredi kullandırılması hedeflenmektedir.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dijital bankacılık hizmetleri sayesinde şubesiz olarak müşterilerine hizmet sunmayı başaran Enpara, uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi kullandırılmasına olanak sağlıyor. Bu kapsamda dijital kanallar üzerinden nakit ihtiyacı olan vatandaşların başvurularını anında yapmaları sağlanıyor. Kolayca Enpara müşterisi olan kişilerin anında ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmaları sağlanmaktadır. Dijital kanallar üzerinden hızlı başvuru yaparak ihtiyaç kredisinden yararlanılması mümkündür.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.