Fatura ödemelerinin yüzde 30'unu İş Bankası karşılayacak! 30 Haziran son başvuru tarihi! O kişilere fatura desteği geliyor…

Fatura ödemelerinin yüzde 30'unu İş Bankası karşılayacak! 30 Haziran son başvuru tarihi! O kişilere fatura desteği geliyor…
Faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlara yeni destekler verilmeye başladı. Türkiye İş Bankası o kişilerin fatura ödemelerinde yüzde 30 indirim uygulayacak. Başvuru şartları belli oldu!

Türkiye’de son dönemde artan hayat pahalılığı ve gelen yeni zamlar faturaların da artmasına neden oldu. Kısa süre önce Karadeniz gazının hayata geçirilmesinin ardından bir süre için sıfırlanan ve indirimli olarak uygulanacak doğal gaz faturalarına ek olarak devlet tarafından çeşitli fatura ödeme destekleri de veriliyor.

İş Bankası tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında faturaların yüzde 30’u banka tarafından karşılanacak. Kampanya kapsamında belirlenen şartları sağlayan tüm vatandaşların yüzde 30 indirim olanağından yararlanması sağlanacak.

FATURA ÖDEMELERİNİN YÜZDE 30’U KARŞILANACAK!

Türkiye İş Bankası tarafından faturalarını ödemekte zorluk yaşayanlara yeni bir kampanya duyuruldu. İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı ile yapılacak fatura ödemelerinde 1.000 TL indirim kazanma şansı sunuluyor.

İşCep üzerinden ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ adımlarını takip ederek ilk defa İş Bankası müşterisi olanlar, İş Bankası kredi kartı başvurusu onayı sonrasında fatura ödemelerinde %30 oranında ayda 500 TL, toplamda ise 1.000 TL’ye kadar indirim kazanabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1.000 TL’ye varan fatura ödemelerinde yüzde 30 indirim kampanyasından yararlanmak için ilk defa İş Bankası müşterisi olmak ve kredi kartı ile ödemeleri gerçekleştirmek gerekiyor. İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Genç özellikli kredi kartları kampanyaya dahildir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

30 Haziran 2023 tarihine kadar İşCep’te yer alan ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ uygulaması üzerinden başvuruların yapılması ve kredi kartı taleplerinin iletilmesi gerekiyor. Kampanya, İşCep’ten kredi kartı ile fatura ödemelerinde geçerlidir.

1 – 30 Haziran tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında 31 Temmuz tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşteriler, söz konusu tarihine kadar %30 indirim kampanyasına dahil olmuş sayılacaktır. Ödeme işleminin kredi kartı dönem için hareketlerinden görülmesi ile birlikte kampanya kapsamında indirim kazanılabilecektir. Kampanyaya başvurular devam ediyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.