Olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün eğitime ara verdi! İşte o iller!

Olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün eğitime ara verdi! İşte o iller!
6 Haziran günü okullar tatil mi? Kimi şehirlerde etkili olan sağanak nedeniyle okulların tatil edildiği açıklandı! İşte okulların tatil olduğu o şehirler!

6 Haziran 2023 tarihinde yani bugün hangi şehirlerde okulların tatil olduğu merak ediliyor. Meteoroloji bilgilerine göre kimi şehirlerde sağanak etkisini gösterdi. Samsun, Amasya, Sinop ve Kastamonu’da sağanaklar sele de kapı açtı. Olumsuz olan hava şartları sebebiyle de şehir ile ilçelerde okullara tatil açıklaması gündemde yer aldı. İşte sağanak nedeniyle tatil olan okulların bulunduğu il ile ilçeler!

Sinop, Samsun, Amasya ve Kastamonu’da kaç gündür etkili olan sağanak nedeniyle olumsuz durumlar yaşanıyor. Sağanak şehirlerde sele neden oldu. Gelişmeler ile olumsuz hava koşullarından dolayı şehir ve ilçelerde okullar için tatil haberleri gündemde yer alıyor.

SİNOP VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; İlimiz ile ilçelerimizde yaşanan olumsuz hava koşulları ve kuvvetli sağanak yağış sebebiyle; Türkeli ilçemizde, bütün resmi ile özel okullarda, özel eğitim kurumlarında, Halk Eğitim tarafından verilen kurslarda, 6 ve 7 Haziran 2023 tarihleri arasında eğitim öğretime 2 gün kadar, 6-7,8-9 Haziran 2023 tarihlerinde ise taşımalı eğitim için 4 gün kadar ara verilmiştir. Ertelek  ilçemizde; 6 Haziran 2023 tarihinde taşımalı eğitim için de 1 gün kadar ara verilmiştir’

SAMSUN VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Samsun’da olumsuz hava şartları sebebi ile kimi ilçelerde eğitim-öğretime 1 gün kadar ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama da ise olumsuz hava şartları sebebi ile 3 ilçede kimi okullarda eğitim ve öğretime yarın ara verilmiş olduğu ifade edildi. Yapılan açıklamada; ‘Atakum; Taşıma merkezli okullarımızdan Sarayköy İlkokulu- Ortaokulu, Özören Şehit Metin Aslantürk İlkokulu- Ortaokulu, Altınkum İlkokulu ve Taflan Yalı İlkokulu okullarında eğitim ve öğretime 6 Haziran 2023 tarihinde 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir’ cümleleri yer aldı.

Aynı zamanda, Aycacık’ta 6 Haziran 2023 tarihinde Salı günü eğitim ile öğretime ara verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.