Gaziantep'te tehlikeli yolculuk! Otomobile su tankı yükledi, herkesin canını tehlikeye attı!

Gaziantep'te tehlikeli yolculuk! Otomobile su tankı yükledi, herkesin canını tehlikeye attı!
Büyük şehirlerimizden olan Gaziantep’te akıl almaz bir görüntü kayda geçti. Otomobilini nakliye kamyonu zanneden bilinçsiz bir sürücü, taşıdığı su tankı ile herkesi şaşkına çevirdi. Hem kendi canını hem de trafikte yer alan diğer sürücülerin ve yolcuların canlarını tehlikeye atan o sürücünün akıl almaz yolculuğu, kameralara yansıdı. İşte tepkilere sebep olan o araca ilişkin ayrıntılar…

Trafikte bulunan tüm araçların bakımlarının yapılmış olması, sürücülerin bilinçli davranmaları ve uyulması gereken diğer kurallarda aksaklık yaşanmaması, milyonların can sağlığı açısından son derece önemlidir. Karayolları yetkilileri tarafından belirlenmiş olan yolculuk kurallarına uyulmaması durumunda başta kural ihlali yapan sürücünün sonrasında ise diğer sürücülerin ve yolcuların can sağlıkları tehlikeye girmektedir. Ancak yapılan tüm uyarılara verilen tüm eğitimlere rağmen halen hem kendi canını hem de diğer insanların canlarını tehlikeye atan bilinçsiz sürücüler ile sıklık ile karşı karşıya kalınmaktadır.

Hemen hemen her gün trafikte akıl almaz olaylara şahitlik edilirken bir görüntü de büyük şehirlerimizden olan Gaziantep’ten geldi. Donanımı ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bir otomobilin, nakliye aracı gibi kullanıldığı anlar, kameralara yansıdı. Önünde giden otomobili kayda alan ve o sosyal medya üzerinden paylaşım yapan bir sürücü, tabanından tavanına kadar yüklü olan aracın görüntüsü ile şaşkınlık yarattı.

SU TANKI YÜKLEDİ!

Gaziantep’ten gelen bir görüntü, herkesi şaşkına çevirdi. “Dağ keçisi” olarak bilinen ve hem yüksek performansı hem de tasarımı ile tüketicilerin ilgi odağı olan otomobilin sürücüsünün yapmış olduğu düşüncesi davranış tepkilere sebep oldu.

Nizip- Gaziantep E90 karayolunda ilerleyen bir otomobil, nakliye kamyonunu anımsattı. Aracına su tankı yükleyen bilinçsiz sürücü, yürekleri ağızlara getirdi. Hiçbir önlem almadan otomobiline yükledi su tankı ile hem kendisinin hem de trafikte bulunan diğer sürücüler ile yolcuların hayatlarını tehlikeye atan sürücü, sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

GÖZDEN KAYBOLDU!

Bir başka sürücünün kamerasına takılan su tankı yüklü otomobil, bir süre sonra yolun en sağ şeridinde gözden kayboldu. O sürücünün akıbeti merak konusu oldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.