Haziran ayında emekliye maaştan hariç 10 bin lira ödeme yapılacak! 7.000 TL'si nakit olarak verilecek! İlk ödemeler Akbank’tan başladı!

Haziran ayında emekliye maaştan hariç 10 bin lira ödeme yapılacak! 7.000 TL'si nakit olarak verilecek! İlk ödemeler Akbank’tan başladı!
Haziran ayı itibariyle tüm SGK emeklilerine maaştan hariç 10.000 TL’ye varan ödeme yapılacak. 7.000 TL’si nakit olmak üzere hesaplara geçiyor. 30 Haziran son başvuru tarihi!

Türkiye’de milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak maaş zamlarını heyecanla bekliyor. Temmuz zammı öncesinde ise Haziran ayında maaştan hariç tüm SGK emeklileri için 10.00 TL’ye varan ödül fırsatı sunuldu. Basit birkaç işlemi tamamlayan tüm emeklilerin söz konusu destekten yararlanması sağlanacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesinde emekli aylığı almaya hak kazanan SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine 30 Haziran’a kadar ödemeler yapılacak. Toplamda 10.000 TL’ye kadar ödeme yapılması hedefleniyor.

EMEKLİYE 10 BİN EL EK ÖDEME DUYURULDU!

SGK emeklilerinin tümü için Akbank’tan yeni kampanya duyurusu yapıldı. Bu kapsamda emekli maaşını Akbank’tan alan veya Akbank’a 3 yıllığına taşıyanlar bu promosyondan yararlanacaklar. İlk defa emekli maaşı alacakların maaş ödemleri için Akbank’ı seçmeleri gerekmektedir.

7.000 TL’ye varan emekli promosyonuna ek olarak 3.000 TL’ye kadar chip – para ödemesi yapılacak. Bu kapsamda toplamda 10 bin TL’ye kadar emekli promosoynu alma şansı sunulacak.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON ORANLARI NE KADAR?

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında emekli maaşı alan veya EYT ile emekli aylığı almaya hak kazanan tüm vatandaşlara promosyon ödemeleri Akbank üzerinden yapılacak. Bu kapsamda emekli maaş tutarına göre farklı miktarda ödeme yapılacak.

Akbank emekli promosyon oranları ise şöyle:

  • 0 – 3.499 TL arasında maaş alanlar: 4.200 TL
  • 3.500 TL – 7.499 TL arasında maaş alanlar: 4.850 TL
  • 7.500 TL – 9.999 TL arasında maaş alanlar: 6.250 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde maaş alanlar: 7.000 TL

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşını 3 yıllığına Akbank’a taşıyan ya da ilk kez Akbank’tan 3 yıl boyunca almayı taahhüt edenler promosyondan yararlanabilecek. 30 Haziran’a kadar başvurular yapılabilecek. İlk kez Axess veya Wings başvuru yaparak kartları onaylanan kişiler ise 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 TL harcama sözüne ilaveten 3.000 TL chip – para kazanabilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.