Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadeleye dair dikkat çeken açıklamalar yaptı! Vize sorununa da değindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadeleye dair dikkat çeken açıklamalar yaptı! Vize sorununa da değindi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, ‘vize sorunu’ açıklaması! Erdoğan en kısa sürede çözüleceğine dair mesajı verdi! İşte merak edilen açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesine dair mesajlar verirken ‘Dünden itibaren çalışmalara başladık. Deprem bölgesindeki yaraların sarılması önceliğimiz’ açıklamasında bulundu. Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedeler seçimler sonrası edilen hakaretleri de hatırlatarak konuya dair sert tepki gösterdi. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın detayları!

‘TEK HANELİ RAKAMLARA İNDİRECEĞİZ’

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri’nde TOBB 79. Genel Kurulu’nda konuşma yaptı. Geride bırakılan seçimlere dair değerlendirmeler yapan Erdoğan muhalefete yüklenirken bir yandan da Türkiye Yüzyılı vurgusuyla önümüzdeki döneme dair mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde enflasyonla mücadele ve vize problemi yer alıyordu. ‘Yüksek enflasyon meselesini tek haneli rakamlara indirerek halkımızı rahatlatan biz olmuştuk, tekrardan biz olacağız’ açıklamasında bulunan Erdoğan vize sorununun ‘siyasi şantaj’ olarak kullanıldığını ifade ederek, bu sorunu en kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başlıkları; ‘Türkiye’ye hizmet mücadelemizde sizin ile yürüdük. Türkiye'yi tarihin en büyük yatırım hamleleri ile tanıştırdık. İhracatımızı 63 milyar dolardan 205 milyar doların üstüne birlikte çıkardık. Türkiye’nin 60 senelik hayali olan Türkiye’nin otomobilini sizler ile hayata geçirdik. Farklı hesaplar ile hareket edenleri asla aramıza koymayacağız. İş dünyası ile el birliği, gönül birliği ileti Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz

Bir diğer gündem maddemiz enflasyonun neden olduğu sorunlar. Refah kayıplarını telafi edecek adımları atmak konusunda kararlıyız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirme politikasına sıkı sıkıya bağlı durumdayız. Yüksek enflasyonun meselesini tek haneli rakamlara indirerek halkımızı rahatlatan biz olmuştuk, tekrardan biz olacağız. Küresel ekonomideki dalgalanmalar duyuldukça bunun olumlu sonuçlarını görmüş olacağız. Kabinemizin oluşmasının ardından hızlı bir şekilde ziyaretlerimize başlayacağız.

VİZE SORUNUNA DEĞİNDİ

Son zamanlarda adeta bir siyasi şantaj olarak kullanılan vize problemin en kısa sürede hal yoluna sokacağız. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle altın değerinde bir 5 yıl daha kazandığımıza dair inancım var.’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.