Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Mehmet Şimşek arasında kritik bir görüşme gerçekleşti! Gözler yeni kabinede!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Mehmet Şimşek arasında kritik bir görüşme gerçekleşti! Gözler yeni kabinede!
28 Mayıs seçimi sonrasında gözler yeni kabineye çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kritik bir görüşme! İşte detaylar!

Türkiye, 28 Mayıs Pazar günü yeniden sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan tekrardan Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Seçimin sonlanmasından sonra ise en çok merak edilen konulardan biri de yeni kabine konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabinede olacağı yönünde iddialar ortaya atılan eski bakan Mehmet Şimşek ile kritik bir görüşmede bulundu. Görüşmenin ardından ise herhangi bir açıklama yapılmadı! İşte merak edilen detaylar!

GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA YAPILMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.18 oranında oyun sahibi olarak yeniden seçildi. Ankara'da seçimin sonrasında ise gözler yeni kabini çevrilmiş durumda. 14 Mayıs günü gerçekleştirilen seçimlerden önce Mehmet Şimşek’in ismi birçok kez seçim sonrasında oluşturulacak yeni kabinede yer alacağı haberleri gündemi meşgul etmişti. Yapılan bir habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiden sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’le kritik bir görüşmede bulundu. Yapılan görüşme sonrasında ise ikiliden herhangi bir açıklama yapılmadı.

ŞİMŞEK, EKONOMİ POLİTİKASI İÇİN DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski bakan Mehmet Şimşek’in Yeni kabinede görev alacağı yönündeki iddialarla alakalı ‘İsim kompozisyonu her şekilde olması mümkün. Cumhurbaşkanımız, millette karşılığı bulunan, Türkiye Yüzyılı’a yakışır genç dinamik bir kabine kuracağını ifade etmişti. Şimşek, bu sürece makamdan ayrı her zaman destek vereceğini ifade etti. Önümüzdeki günler içinde daha da şekillenir. Kabine de olur olmaz ama Mehmet Bey, bizim ekonomi politikalarımıza katkı vermeyi sürdürecek’ cümlelerine yer vermişti.

HENÜZ NETLİK YOK

28 Mayıs 2023 tarihine gerçekleştirilen seçimler sonrasında, Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Kesin olmayan sonuçlara göre Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan seçimlerden sonra şimdi gözler ise yeni kabineye çevrilmiş durumda. Yeni kabine de eski bakan Mehmet Şimşek’in yer alıp almayacağı sorusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Erdoğan ve Şimşek, kritik bir görüşme gerçekleştir. İlerleyen günlerde konuya dair net haberle bekleniyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.