TOKİ başvurusu için son gün! TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası başvuru tarihi ne zaman? TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurusu için son gün! TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası başvuru tarihi ne zaman? TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu nasıl yapılır?
TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası kapsamında yaklaşık 1,5 milyon riskli bağımsız bölüm stoğu barındıran İstanbul'un Dönüşüm Hareketi başlatıldı. TOKİ ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Emlak Konut tarafından başlatılan kampanyanın şartları, başvuru tarihleri ve yerleri konusunda endişe yaratıyor. TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası için son başvuru tarihi ne zaman? TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasının hedefi, ilk yıl sitedeki 200.000 konutu ve rezervasyondaki 100.000 konutu, beş yıl içinde ise yaklaşık 1 milyon bağımsız bölümü yenilemek.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası başvuruları 26 Nisan – 29 Mayıs tarihleri ​​arasında alınacak. TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası için son başvuru 29 Mayıs!

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına nasıl başvuru yapılır?

Kat maliki e-devlet üzerinden başvurusunu belirlenen süre içinde yapar. Başvurular gerçek ve tüzel kişiler düzeyinde yapılır. Daha sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uzmanları tarafından binanın ön incelemesi yapılacak ve etüt raporu hazırlanır. Gönüllü olarak üzerinde anlaşılan bir inşaat protokolü hazırlanır ve proje aşamasına geçilir. Ardından lisanslama süreci gelir. TOKİ'nin binanın tahliyesi ile başlattığı süreç kapsamında taşınma masrafları için 10 bin 500 lira, kira bedeli için aylık 5 bin 250 lira sağlanır.

Yarısı Bizden Kampanyasının başvuru şartları nelerdir?

Kampanyaya göre, 100 metrekare 2+1 dairenin 750 bin lirası devletten olmak üzere kalan tutara yüzde 10 peşinat, 5 bin 625 liradan başlayan taksitlerle 10 yıl vade ile ödeme imkanı getirilecek. 120 metrekare 3+1 dairenin de 900 bin lirası devletten olmak üzere, kalan tutar yüzde 10 peşinat, 6 bin 750 liradan başlayan taksitle 10 yıl vade ile ödenebilecek. Konutlar için 0,79 vade farkı, kredili ödeme, toki vadeli ödeme ve 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.