Cumhur İttifakı’nı destekleyen Sinan Oğan’dan seçim sonrası açıklama! Sinan Oğan, kendisine dair eleştirilere yanıt verdi!

Cumhur İttifakı’nı destekleyen Sinan Oğan’dan seçim sonrası açıklama! Sinan Oğan, kendisine dair eleştirilere yanıt verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferi sonrasında Sinan Oğan’dan açıklama! 2. tur için Cumhur İttifakı’na destek olan Oğan’ın açıklamasının detayları!

2. tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan ATA İttifakı lideri Sinan Oğan’dan, sonuçların açıklanmasından sonra ilk açıklama geldi. Sinan Oğan yaptığı açıklamada; ‘Burada plana sadık kalan bütün vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum’ ifadesini kullandı. 28 Mayıs günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçimin sonrasında Sinan Oğan tarafından gelen açıklamanın merak edilenler!

ERDOĞAN’IN KAZANMASI SONRASINDA AÇIKLAMA

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu için tekrardan sandık başına gitti. Saat 17.00 itibariyle oy sayımına geçilmiş iken, sandıkların tamamına yakını açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan oyların ortalama olarak yüzde 52 oranını alarak tekrardan Cumhurbaşkanı seçildi. Açıklanan seçim sonuçları sonrasında Sinan Oğan tarafından dikkatleri üzerine çeken bir paylaşım geldi. İlk tur için ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak yüzde 5.17 oyun sahibi olan ve 2. Turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme yönünde karar alan Sinan Oğan, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

‘KAZANAN TÜRK DÜNYASI’ OLDU

Sinan Oğan yaptığı açıklamada; ‘Artık yeni bir dönem başlamakta. Kazanan Türk milliyetçileri, Türk dünyası ve Türk milleti, Atatürkçüler oldu, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onları güvenenler oldu’ cümlelerine yer verdi. Kendi hakkında yapılan eleştiriler için de tepki ortaya koyan Sinan Oğan, ‘Seçmenimiz bu aylar Sinan Oğan için verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli oranda bizim olduğumuz yeri seçmiştir’ açıklamasında bulundu.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Sinan Oğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı; ‘Cumhurbaşkanlığı seçim süreci sona ermiştir. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz 2. turda da önemli oranda desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oy atmıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan için verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güven duymuş ve önemli oranda bizim olduğumuz yeri seçmiştir’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.