Cumhurbaşkanı sosyal medyadan depremzedelere seslendi! ‘Biz sizi yalnız bırakmayacağız’ dedi!

Cumhurbaşkanı sosyal medyadan depremzedelere seslendi! ‘Biz sizi yalnız bırakmayacağız’ dedi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzedelere seslenerek çağrıda bulundu! 28 Mayıs seçimlerine az bir zaman kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya paylaşımı!

Pazar günkü seçimlere doğru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından dikkat çeken mesajlar vermeyi sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada son paylaşımda, Kahramanmaraş merkezli depremler ve deprem sonrası yürütülen çalışmalardan bahsetti. Bunların yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlara çağrı yaptı! 

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAYINLADI

Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde inşası süren ve tamamlanan yapılarla alakalı rakamları paylaşıp depremzedelere seçim sonrası elde edilen hakaretlere karşı tepkisini ortaya koydu. ‘Siyasi görüşü ne yönde olursa olsun, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığı büyük afetin sonrasında sandığa giden, tercihini demokratik yollarla gösteren deprem bölgesindeki bütün kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum’ ifadeleriyle başladığı mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde devam etti; ‘Sandıkta tecelli eden iradenin başımız üstünde yeri vardır.

HATAY DEFNE DEVLET HASTANESİ

Bizim vazifemiz hiçbir ayrım gözetmeden sizlere aşk ile hizmet etmek, 21 senedir biz de bunu yaptık. Sırf bekledikleri sonuç çıkmadı diye yüreği yaralı insanlarımıza yönelik belli çerçevelerde yürütülen hınç ve nefret furyasını reddetmekteyiz. Hamdolsun, devlet millet el ele vererek yaralarımızı sürat ile sarıyoruz. Deprem şehirlerimize 910 bini aşkın çadır ve 117 bin konteynerin kurulumunu gerçekleştirdik, 13 bini geçkin iş yerimizde faaliyete aldık. Bugüne kadar 175 bin bağımsız bölümün inşaat sürecini başlattık. Muhalefetin, çarptırılmış bir fotoğraf karesi üstünden diline doladı Hatay Defne Hastanemize 57 gün içinde hizmete açtık. Önümüzdeki Ekim ve Kasım gibi de inşallah sizleri yeni yuvalarına kavuşturmaya başlamış olacağız. 319 bini ilk 1 senede olmak üzere toplamda 650 bin afet konut inşası yapacağız.

‘BİZ SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ’

Gönlünüzü ferah tutun, lütfen hüzne kapılmayın. Hiçbir zaman karamsarlığa kapı açmayın. Şehitlerimize sahip çıkmaya ve hayata 4 el ile sarılmaya devam et. Biz sizlerin yanındayız. Allah'ın izni ile sizi asla yalnız bırakmayacak ve muhannete muhtaç bırakmayacağız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.