Ak Parti eski Gaziantep Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, DURMADAN çalışıyor... Şamil Tayyar, Reis’e çalışıyor...

Ak Parti eski Gaziantep Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, DURMADAN çalışıyor... Şamil Tayyar, Reis’e çalışıyor...
Ak Parti eski Gaziantep Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, bir haftadan buyana Gaziantep ve ilçelerini gezerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs seçimlerinde daha güçlü oy alması için gece gündüz demeden çalıştığı ve Gaziantep’ten büyük ihtimalle bu seçimde % 70 oydan aşağı almayacaklarını açıkladı.

NURDAĞI VE İSLAHİYE’DEN HİÇ ÇIKMIYOR
Ak Parti eski Gaziantep Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, kendi doğduğu ilçe olan ve depremde en büyük hasarı gören İslahiye ve Nurdağı’nda hem deprem boyunca hemde depremden sonra vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek kısa sürede kalıcı konutlar ile köy evlerinin teslim edilmesinde etkin rol oynadığı dikkat çektiği ifade edildi.

GAZİANTEP ŞAMİL TAYYAR’I SEVİYOR
Ak Parti eski Gaziantep Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Şamil Tayyar Gaziantep’e sürekli uğrarken Gaziantepli seçmenler ise Tayyar’a teşekkür ederek “Bizi Ankara’da iki dönem milletvekilliğinde ve şimdi de Ak Parti’te bizi temsil etmesinden dolayı gurur duyuyoruz” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.