İhtiyaç kredisi faizlerinde yeni oranlar! ING Bank 50 bin TL'ye kadar kredide faiz oralarını düşürdü! Nakit sorununa yeni çözüm!

İhtiyaç kredisi faizlerinde yeni oranlar! ING Bank 50 bin TL'ye kadar kredide faiz oralarını düşürdü! Nakit sorununa yeni çözüm!
Bireysel nakit ihtiyaçlarına yönelik vatandaşların kredi arayışı devam ediyor. Bu kapsamda ING Bank’tan da yeni oranlar duyuruldu. İhtiyaç kredisi faizlerinde en düşük oranlar…

Vatandaşların aratan nakit ihtiyaçlarına yönelik bankalardan cazip kredi teklifleri gelmeye devam ediyor. Bir yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlara devlet destekleri verilirken, diğer yandan bankaların da kredi seçenekleri birçok nakit ihtiyacına çözüm üretiyor.

İlk defa ING Bank müşterisi olanlar için düşük faiz oranları uygulanırken, ayrıca Turuncu Ekstra’lı olanlara ise 50.000 TL’ye kadar olan kredide sadece yüzde 1,69 yansıyan faiz oranları uygulanacak. Uygun geri ödeme seçenekleri de bu kapsamda sunulacak.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞTÜ!

İhtiyaç kredisi faiz oranlarında son dönemde yeni kampanyalar uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ING Bank tarafından cazip oranlar duyuruldu. İlk defa ING Bank müşterisi olacak kişiler için ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,99’dan başlayan oranlarla sunulacak.

50 bin TL’ye kadar olan kredilerde ayrıca ING Bank Turuncu Ekstralı olanlara özel yüzde 1,69 yansıyan faiz oranları sunacak. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara ING Bank ihtiyaç kredisi verilecek. Esnek geri ödeme seçeneklerinin de uygulanması hedefleniyor.

3 AY ERTELEME SEÇENEĞİ UYGULANACAK!

İlk defa ING Bank müşterisi olan veya mevcut müşteriler için yüzde 1,99’dan başlayan faiz oranları kredi notu 1850 ve üzeri olan vatandaşlara sunulacak. İhtiyaç kredisi kampanyalarından 3 – 36 ay vadede, aylık akdi faiz oranları yüzde 1,99 ile yüzde 6,99 arasında olacak şekilde tamamen ödeme performansına göre belirlenmektedir.

3 ay erteleme seçeneği 5.001 TL ve 50.000 TL arasındaki tutarlar için 36 ay vadeye kadar uygulanabilmektedir. 36 ay vade seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planları oluşturulmaktadır. Turuncu Ekstralı kredilerde sözleşme faizi değişmemektedir.

31 MAYIS SON BAŞVURU TARİHİ!

ING Bank’ın avantajlı oranlara sahip ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin müşteri olma sürecini tamamlası gerekiyor. ‘’ing.com.tr’’ adresiden ‘’Hemen Başvur’’ butonu ile veya mobilden başvurularını 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapmaları gerekecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.