İkinci el taşıt kredisinde yeni dönem! 15 yaşa kadar kredi kullanılacak! Şekerbank aylık 5.354 TL taksitle taşıt kredisini duyurdu!

İkinci el taşıt kredisinde yeni dönem! 15 yaşa kadar kredi kullanılacak! Şekerbank aylık 5.354 TL taksitle taşıt kredisini duyurdu!
Otomobil piyasalarını canlandırmak için Şekerbank’tan cazip oranlara sahip taşıt kredisi fırsatı duyuruldu. Birçok kişiye ayak bağı olan yaş şartı ise esnetildi. 15 yaşa kadar taşıt kredisi verilecek…

Otomotiv sektöründe yaşanan çip krizi, hammadde sorunları, tedarik ve üretim problemleri nedeniyle ara fiyatları bir hayli yükseldi. Türkiye’de se sektörel problemlere ek olarak görülen kur farkı, yüksek vergi oranları ve enflasyon gibi etkenler ikinci el araç fiyatlarının sıfır araçlarla yarışmasına neden oluyor.

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşların sıfır kilometre veya ikinci el araç alımlarını kolaylaştırmak için bankalardan ise cazip kredi fırsatları duyurulmaya başladı. Bu kapsamda Şekerbank, 15 yaşına kadar ikinci el araçlarda uygun faizli kredi verecek.

15 YAŞA KADAR TAŞIT KREDİSİ VEREN BANKA!

Sıfır km araçlarda görülen yüksek fiyatlar birçok kişiyi ikinci el piyasalara yöneltti. Burada da araç fiyatları sıfır modellerle yarışıyor. Otomobil fiyatlarının artmasının ardından yaş yükseltmek zorunda kalan birçok kişi ise bu sefer kredilerdeki yaş sınırına takılıyor.

Şekerbank tarafından duyurulan taşıt kredisi ile vatandaşların bu yaş şartına büyük oranda takılmadan finansman kullanması sağlanacak. 15 yaşına kadar ikinci el araçlarda Şekerbank taşıt kredisi kullanılabilecek.

ŞEKERBANK TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

Uygun vade seçeneklerine sahip Şekerbank taşıt kredisi, 15 yaşa kadar olan araçlarda kullanılabilecek. Aracın türüne, yaşına, kredi miktarına, vade ve diğer etkenlere göre faiz oranları ise değişmektedir. En uygun faiz oranları ile 48 aya kadar vade seçeneklerinden otomobil sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlar yararlanabilecekler.

AYLIK 5.354 TL TAKSİT FIRSATI!

Şekerbank’ın avantajlı taşıt kredisini tercih edenlerin aylık düşük taksit oranlarından yararlanması sağlanacak. Örnek hesaplama tablosuna göre, taşıt kredisi kapsamında 100.000 TL kredi için 48 ay vadede aylık 5.354,91 TL taksit hesaplaması yapılmıştır. Kredi miktarı ve vade sayısı ile araç yaşı gibi temel faktörler bu oranları değiştirebilir. Şekerbank üzerinden anında kredi talebi oluşturarak vatandaşların 15 yaşa kadar olan araçları satın almaları sağlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.