Gaziantep Seçimlerde AK PARTİ'ye Tüm TÜRKİYE ORTALAMASINDAN YÜZDE 10 FAZLA VERDİ

Gaziantep Seçimlerde AK PARTİ'ye Tüm TÜRKİYE ORTALAMASINDAN YÜZDE 10 FAZLA VERDİ
Ak Parti'den Gaziantep Milletvekili seçilen eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde aldıklarını söyledi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep'te yine Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldıklarını söyledi. 

14 Mayıs seçimlerinde de 'Söz de karar da milletindir'diye yola çıktıklarını belirten Teymur, 28 Mayıs'ta da kazanacaklarını iddia etti. Teymur, tüm parti teşkilatlarına teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ı zafere ulaştırma sözü verdi.

Ak Parti'den milletvekili seçilen Abdülhamit Gül'de milletin oylarıyla seçilen vekiller olarak herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi. Gül, 'ikinci turda çok daha güçlü bir destekle Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeneklerini söyledi. Gül, 'Türkiye'de seçeneklerini denetler, beğenmezse gönderir. Sandıktan çıkan sonucun gereği yapılır. Gaziantep'te Türkiye ortalamasının 10 puan üstünde bir oy aldık. Ben herkese çok tesekkur ederim. Artık partimiz şehrimizdir. Hep beraber Ketin sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz. Gaziantep'e çok teşekkür ediyoruz' dedi.
Gül, bir kişinin dahi burnunun kanamadan seçimi tamamlamanın sevindirici ve gurur verici olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.