Emeklilerin nakit sıkıntısı çözülüyor! 5.000 TL Halkbank üzerinden ödenecek! Emekliye mini kredi paketinin detayları belli oldu!

Emeklilerin nakit sıkıntısı çözülüyor! 5.000 TL Halkbank üzerinden ödenecek! Emekliye mini kredi paketinin detayları belli oldu!
Seçim öncesi emekli, memur ve asgari ücretli birçok kesime farklı düzenlemeler yapıldı. Halkbank’tan da yeni fırsatlar bu kapsamda duyurulmaya devam ediyor. Emekliye 5.000 TL mini kredi paketi devrede…

Emeklinin son dönemde artan nakit ihtiyacının çözüme kavuşması için birçok farklı düzenleme masaya yatırılmıştı. Emeklinin acil nakit ihtiyaçlarının çözülmesini sağlamak için gündeme gelen bir diğer çözüm ise kamu bankalarından verilecek mini krediler oldu.

Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Halkbank, SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan tüm SGK emeklileri için 5.000 TL anında mini ihtiyaç kredisi sağlayacak. Uygun faiz ve esnek geri ödeme seçeneği sayesinde acil nakit arayışları çözülecek.

EMEKLİYE ANINDA İHTİYAÇ KREDİSİ DEVREDE!

Halkbank’tan emeklinin acil nakit ihtiyaçlarının çözümü için yepyeni kredi paketleri devreye girdi. Maaşını bankadan alan ya da maaşını Halkbank’a aktarmayı düşünen tüm emekli müşterilerin 5.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarından aylık düşük faiz oranları ile yararlanması sağlanacak.

Emelinin bütçesine uygun geri ödeme seçenekleriyle uzun vade için verilecek olması ise kısa süreli ve küçük ihtiyaçları için aradıkları nakdi kolayca bulmalarını hedefliyor. Bu sayede acil ihtiyaçları için emekliler mini ihtiyaç kredisinden de yararlanabilecekler.

EMEKLİYE MİNİ İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI BELLİ OLDU!

Halkbank’ın Emekli Mini İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında aylık yüzde 1,58 faiz oranları ve 36 aya kadar vade seçenekleri uygulanacak. Ayrıca aylık eşit, 3 ayda bir eşit, artan veya azalan ya da serbest ödemeli olarak da kredi geri ödemeleri esnek olarak yapılabilecek.

5.000 TL kredinin uzun vadede verilmesi, düşük faiz oranlarına sahip olması ve esnek geri ödem seçenekleri sunması sayesinde emeklilerin küçük taksitler ile 5.000 TL’ye kadar olan ödemelerini kolayca yapmaları sağlanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Halkbank Emekli Mini İhtiyaç Kredisi fırsatından yararlanmak için emekli maaşının Halkbank’tan alınması veya maaşı aktarmanın taahhüt edilmesi gerekiyor. Başvurular dijital kanallar üzerinden veya doğrudan Halkbank şubeleri üzerinden de güvenli şekilde yapılabilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.