Ziraat'ten 25 bin lira ödemeler başladı! Düşük faizli ihtiyaç kredisi paketinin detayları belli oldu! Düşük taksit oranları uygulanacak!

Ziraat'ten 25 bin lira ödemeler başladı! Düşük faizli ihtiyaç kredisi paketinin detayları belli oldu! Düşük taksit oranları uygulanacak!
Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olanlara uygun ihtiyaç kredisi paketlerini duyurdu. 25 bin liraya kadar sadece bu faiz oranlarıyla verilecek. Aylık düşük taksitli en uygun ihtiyaç kredisi duyuruldu.

Vatandaşların artan bireysel nakit ihtiyaçları için kamu bankaları harekete geçti. Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Ziraat’ten vatandaşlara düşük faiz oranları, uygun vade ve düşük taksit oranları ile ihtiyaç kredisi verilecek.

Tüketici kredisi paketleri kapsamında vatandaşların her türlü ihtiyaçları için avantajlı seçenekler sunulacak. 36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında uygun geri ödeme planları hazırlanıyor.

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ DEVREDE!

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi kapsamında vatandaşlara düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle kredi sunuyor. Esnek geri ödeme seçeneklerine sahip kredi kapsamında 25.000 TL – 50.000 TL tüketici kredisi paketi için yapılan örnek hesaplamada yüzde 1,94 faiz oranları dikkat çekti.

36 ay vadede 25.000 TL kredi için aylık 1.049 TL taksit tutarı hesaplanıyor. Nakit ihtiyaçlarına göre vatandaşların tüketici kredisi kapsamında 100 bin TL’ye kadar da finansman kullanması sağlanacak. Avantajlı oranlarla kredi sunulması hedefleniyor.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ DETAYLARI!

Ziraat Bankası’nın avantajlı tüketici kredisi kampanyaları kapsamında avantajlı oranlar uygulanacak. Vatandaşların nakit ihtiyaçları için esnek geri ödeme seçeneklerinden yararlanması sağlanacak. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.000 TL ve üzeri 100 bin TL’ye kadar olan kredilerde ise 24 ay vade uygulanacak. 100 bin TL ve üzeri kredilerde ise 12 ay vade seçenekleri geçerli olacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası’nın avantajlı tüketici kredilerinden yararlanmak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Mobil üzerinden, internetten veya diğer kanallardan başvurularını yapmaları sağlanacak. Kredi miktarını belirledikten sonra taleplerinizi bankaya ileterek uygun faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredilerinden yararlanabilirsiniz. Vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi fırsatı sunulacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.