SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı, EYT'li... Emeklilere 70 bin lira maaşa ek ihtiyaç kredisi ödemeleri başladı! Temmuz zammı öncesi hesaplara geçecek!

SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı, EYT'li... Emeklilere 70 bin lira maaşa ek ihtiyaç kredisi ödemeleri başladı! Temmuz zammı öncesi hesaplara geçecek!
Kamu bankasından tüm SGK emeklilerine Temmuz zammı öncesi 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri duyuruldu…

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Halkbank, düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle tüm SGK emeklilerine uygun ihtiyaç kredisi desteği veriyor. Bu kapsamda 70.000 TL’ye kadar emeklilerin avantajlı ihtiyaç kredisi kullanması sağlanacak.

Basit birkaç işlem adımını takip ederek emeklilerin Temmuz ayı zammı öncesinde de nakit ihtiyaçlarını bu şekilde karşılamaları sağlanacak. Bir yandan emeklilere refah payı, intibak zammı ve 2023 Temmuz ayı emekli maaş zammı gibi konular gündeme gelirken, diğer yandan kamu bankalarından ihtiyaç kredisi destekleri de duyuruluyor.

EMEKLİLERE 70 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ DUYURULDU!

Emeklilere 70.000 TL’ye varan ve uygun oranlarıyla dikkat çeken ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu. Kamu bankası üzerinden ödenecek ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında ödemeler Halkbank üzerinden yapılacak.

36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında esnek geri ödeme seçenekleri de uygulanacak. SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı veya EYT ile emekli olan tüm SGK emeklilerinin krediden belirli başvuru şartlarını sağlamaları halinde krediyi kullanmaları sağlanacak.

70.000 TL EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

Halkbank üzerinden tüm emeklilere sağlanacak ihtiyaç kredisi kapsamında cazip faiz oranları dikkat çekiyor. Emeklinin tüm nakit ihtiyaçları için kullanabileceği kredi kampanyasından yararlanmak için emekli maaşının Halkbank’a aktarılmasının taahhüt edilmesi veya maaşın bankadan alınması gerekiyor. Bu şartları sağlayan tüm emekli müşteriler kredi kullanmasına engel bir durum olmadığı sürece ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilecek.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Tüm nakit ihtiyaçları için emeklilerin 70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmasına izin verilecek. Bu kapsamda yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları uygulanacak. 70.000 TL kredi için 24 ay vadede aylık 3.748 TL taksit tutarı, 25.000 TL için 36 ay vadede ise 998 TL taksit tutarı hesaplanıyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.