Mercedesin Gaziantep bayi Koluman artık satış yapmayacak

Mercedesin Gaziantep bayi Koluman artık satış yapmayacak
Gaziantep'te Mercedes satışlarını yapan Gaziantep Koluman artık satış yapmayacak.Mercedes-Benz, Türkiye'de 2023'ten itibaren bayiler üzerinden değil, online satış ile otomobillerinin satışıcı yapacak. Bayilerle yapılan sözleşmeler, 2023 için yenilenmeyebilir.

Uzun yıllardan beri Türkiye genelinde mercedes firması bayilerle çalışırken son dönemlerde bir çok bayii mercedes satışlarında fiyatlarda oyun yapması nedeniyle, Gaziantep dahil Türkiyenin her yerinde bayileri iptal ederek,intermet sitesi üzerinde satış kararı aldı.Bundan dolayıda Gaziantep’ye bayisi olan Gaziantep Koluman’da satış yapamayacağı ve bayiliğini yapmayacağı öğrenildi.

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, 15 Mayıs 2023 itibarıyla Türkiye’de yeni satış modeline geçiyor. Yeni dönemde bayiler yoluna artık acente olarak devam edecek.Tüketiciler isterse internet üzerinden isterse de acentelere giderek araç siparişi oluşturabilecek. Son yılların en çok tartışılan konularından araç stok durumu ise Mercedes-Benz tarafından yönetilecek ve yine şeffaf bir şekilde kullanıcılarla paylaşılacak. Şirket yeni dönemde fiyat politikasını da tek merkezden belirleyecek. Ülke genelinde araç modellerinde geçerli ‘tek fiyat’ uygulanacak. Araç satış sözleşmeleri ve faturalandırma da doğrudan Mercedes-Benz üzerinden gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.