En iyi 5 WhatsApp takip programı hakkında bilinmesi gerekenler

En iyi 5 WhatsApp takip programı hakkında bilinmesi gerekenler

Çok kullanılan sosyal medya mecralarından biri olan WhatsApp telefon rehberindeki kişilerle görüntülü, sesli ve yazılı olarak iletişime geçmemizi sağlar. Bu olumlu yanın dışında WhatsApp kötü niyetli kişilerce de kullanılır. Sevdiklerinizi bu kötü kişilerden korumak için bilinen yöntemlerden biri WhatsApp takip programı ve hangouts takip programı kullanmaktır. Aşağıdaki yazımızda bu takip uygulamasına yönelik bilgileri öğrenebilirsiniz.

Sevdiklerinizin WhatsApp’ları neler saklayabilir?

Sevdiklerinizin telefonlarına WhatsApp takip uygulaması indirmeyi gereksiz bulabilirsiniz. Ancak masum sosyal medya uygulamalarından biri gibi görünen WhatsApp aslında diğer uygulamalar kadar tehlikelere açıktır. Karşılaşabileceğiniz tehlikelerden bazıları şunlardır:

Sevdikleriniz taciz edilebilir.

WhatsApp, kullanıcılarına rehberde numarası bulunan kişilerle iletişime geçmeyi sunsa da yabancıların sevdiklerinize mesaj atmasını engellemez. Bu nedenle eğer eşinizin veya çocuklarınızın numarasına bir yerden eriştikleri vakit onlarla rahatça iletişime geçerek onları rahatsız edebilirler.

Sevdiklerinize uygunsuz içerikler gönderilebilir.

Art niyetli insanlar yukarıda bahsedilen iletişime geçme yöntemini bir tık ileriye taşıyarak sevdiklerinize özellikle de çocuklarına uygunsuz ve cinsel içerikli gönderilerde bulunabilirler.

Çocuklarınızın telefonlarına virüs gönderilebilir.

Teknolojinin gelişmesi bizim hayatımızı kolaylaştırdığı kadar art niyetli insanların da işlerini kolaylaştırdı. Bu insanlar WhatsApp üzerinden virüs içerikli mesajlar göndererek sevdiklerinizin kişisel bilgilerine erişebilir.

Art niyetli gruplarca sevdikleriniz kandırılabilir.

WhatsApp diğer uygulamalardan farklı olarak toplu mesaj gönderimi konusunda çok gelişmiştir. WhatsApp’ın bu özelliğini bazı tarikatlar veya siyasi gruplar kötü niyetle kullanarak sevdiklerinizin özellikle de çocuklarınızın aklını çelmeyi hedeflerler.

WhatsApp kopyalama programı içeren en iyi 5 uygulama

Sevdiklerinizi tacizcilerden ve kötü niyetli insanlardan korumak isteyebilirsiniz. Bunun için onların WhatsApp’larını kontrol etmek istemeniz de çok doğaldır. En kolay ve güvenilir yollardan biri olan WhatsApp takip etme içeriğine sahip olan 5 uygulama şunlardır:

1. mSpy

En güvenilir uygulamalardan biri olan mSpy WhatsApp casus programı kullanıcılarına tüm WhatsApp sohbetlerini takip etmeyi sağlar.

Ayrıca Çevrimiçi Kontrol Panelinizden toplanan verilere uzaktan erişerek her görüşmenin saatine ve tarihine dair ayrıntılı bilgi almanıza imkân tanır. Hatta Android ve iOS cihazlarla uyumlu olduğu için telefonunuza jailbreak yapmadan doğrudan istediğiniz kişilerin WhatsApp içeriklerini kolayca görebilirsiniz.

2. Eyezy

Eyezy WhatsApp izleme programı da yaygın olan uygulamalardan biridir. Kullanıcılarına sevdiklerinin kimi aradığını veya kimler tarafından arandığını, kimlerle sohbet ettiğini ve çağrı geçmişini görebilme imkânı tanır.

Dahası, WhatsApp aracılığıyla gönderilen fotoğraf ve videolara erişim sağlayarak WhatsApp’ı takip ettiğiniz kişinin uygunsuz içerikleri alıp almadığını görmenizi sağlar. Bunları görmek için yapmanız gereken tek şey ise sevdiklerinizin telefonuna Eyezy uygulamasını indirmeniz ve talimatları takip ettikten sonra Kontrol Panelinizde oturum açmanızdır.

3. Cocospy

Cocospy yaygın olan diğer bir WhatsApp casus programıdır. Bu uygulamayı kullanmak için öncelikle bir Cocospy hesabı aboneliği oluşturmalısınız. Daha sonra Cocospy’ı hedef cihazda çalışacak şekilde ayarlamalısınız.

Sonra da soldaki seçin panelinden Sosyal Uygulamalar> WhatsApp seçeneğini seçerek WhatsApp’ını takip etmek istediğiniz kişinin mesajlarını, sohbet geçmişini ve WhatsApp resimlerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca root ve jailbreak işlemlerini de yapmanıza gerek yoktur.

4. Hoverwatch

Hoverwatch WhatsApp takip programı kullanıcılarına WhatsApp mesajlarını, ekli ses ve video dosyalarını, telefon görüşmelerini kaydetme olanağı sunar. Ayrıca gizlice fotoğraf çekmek için telefonun kamerasını kullanmanıza imkân tanır.

Ancak Hoverwatch şu anda sadece Android cihazlarda kullanılabilir. Bu uygulamayı kullanarak Android cihaza sahip sevdiklerinizin konumlarına da erişim sağlayabilirsiniz.

5. XNSPY

XNSPY uygulaması diğer uygulamalardan farklı olarak iPhone'larda ve iPad'lerde WhatsApp etkinliğini herhangi bir indirme veya kurulum yapmadan izlemenizi sağlar. Bu özelliği sayesinde benzer uygulamalardan ayrılır.

XNSPY WhatsApp casus programı özellikleri sayesinde, kullanıcılarının:

WhatsApp arama kayıtlarını görüntülemesini

Tüm sohbet konularını okumasını

WhatsApp fotoğraf etiketlemesini ve

Tüm resimleri görüntülemesini hedefler

Son olarak

Özetle, yukarıda en çok tercih edilen WhatsApp kopyalama programları hakkında gerekli bilgiler verilmiştir. Özellikle mSpy ve Eyezy uygulamaları bu alanın en yaygın kullanılan ve en güvenilir olan uygulamalardandır. Eğer siz de hem sevdiklerinizi kötü niyetli insanlardan korumak hem de güvenilir bir uygulama kullanmak isterseniz mSpy ve Eyezy programlarını tercih etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.