Gaziantep FK'da Merkel yattığı yerden para kazanıyor

Gaziantep FK'da Merkel yattığı yerden para kazanıyor
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yabancılarından Alexander Merkel, deprem sonrasında Gaziantep’te kalmayı tercih ederken bu futbolcunun aldığı aylık ücret adeta dudak uçuklatıyor. Gaziantep FK’dan aylık 55 bin Euro maaş alan Merkel’in takıma hiçbir katkısı olmamasına rağmen bu parayı alması kulübü oldukça zor durumda bırakıyor.

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde 20 futbolcu gönderilirken takımda kalan 4 isimden birisi de Alexander Merkel oldu.
GİTMEK İSTEMEDİ
Kazanistanlı futbolcu Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşmesi devam ettiği için burada kalmayı tercih ederken aylık kazandığı maaş ise dudak uçuklatıyor. Kulübün şu anda faal durumda olmamasına rağmen Merkel’in aldığı maaş herkesi şok ediyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nde kalmayı tercih eden 32 yaşındaki futbolcu, hiçbir kulüple kiralık olarak anlaşma yapamadı.
MAAŞI 55 BİN EURO
Gaziantep Futbol Kulübü ile sağlam bir sözleşme yapan Kazakistanlı futbolcu Alexander Merkel, aylık 55 bin Euro karşılığında anlaşma sağlamış. Bu futbolcu maaşlarını tıkır tıkır alırken deprem sonrasında ise Gaziantep’te kalmayı tercih etti.
3 AYLIK MAAŞI İÇERDE
Ekonomik sıkıntıyı aşmaya çalışan Gaziantep Futbol Kulübü’ne en büyük külfet futbolcuların aldığı maaştan kaynaklanıyor. İşte bunlardan birisi de Alexander Merkel’in aylık 55 bin Euro olan maaşı. Bu futbolcunun şu anda Gaziantep FK’dan 3 maaş alacağı bulunurken bunun ise sezon sonunda ödeneceği kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.