İstanbul’da Maxim pazarlığı! Gaziantep FK gönderiyor mu?

İstanbul’da Maxim pazarlığı! Gaziantep FK gönderiyor mu?
Deprem sonrasında bu sezon ligden çekilen ve gelecek yılın planlarını yapan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Başkan Memik Yılmaz, önceki gün gittiği İstanbul’da Maxim’in menejeri ve Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturdu.

Deprem sonrasında bu sezon ligden çekilen ve gelecek yılın planlarını yapan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Başkan Memik Yılmaz, önceki gün gittiği İstanbul’da Maxim’in menejeri ve Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturdu. Maxim için pazarlık masasına oturan Memik Yılmaz, kulübün kasasına para girmesi için ciddi bir pazarlık yaptığı öğrenilirken Rumen futbolcunun sezon sonunda büyük ihtimalle bonservisiyle birlikte Beşiktaş’a gideceği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligden çekilmesinden sonra kiralık olarak Beşiktaş’a gönderdiği Maxim için pazarlık devam ediyor. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul’a giderek hem Maxim’in menejeriyle hemde Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın bonservisini istediği Maxim için pazarlıklar sürerken Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz’ın bu futbolcu için 2 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. Taraftar arasında görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki hafta transfere son noktanın konulması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.