Evdeki Köpek Kokusu İçin Çözüm Yolları! Eşyalara Sinmiş Kokudan Kurtulun!

Evdeki Köpek Kokusu İçin Çözüm Yolları! Eşyalara Sinmiş Kokudan Kurtulun!
Evdeki köpek kokusundan kurtulmanın yolları nelerdir? Evde yapılacak bu yöntemler ile siz de evinize sinmiş olan kokudan kurtulun! İşte detaylar!

  Köpeklerin kokusu evin içine sinen rahatsız edici durumlardan olabiliyor. Bunun için uygulanacak olan kimi yöntemler bulunmaktadır ve bu yöntemler sayesinde köpek kokusunu en aza indirmek mümkün. Köpeğinizin kullanmış olduğu eşyaları temizleyerek ye ada evi havalandırarak kokudan kurtulmak söz konusu olabilir. Evdeki köpek kokusunu gidermenin yolları!

SIK SIK HAVALANDIRIN

Evde köpek kokusunun çıkması adına mümkün olduğunca sık sık temizlik yapmak lazımdır. Aksi durumda koku daha fazla sinecektir ve kurtulmak da daha zor bir durum olacaktır. Köpek kokusunu gidermek adına köpeğinizin temiz olmasına dikkat edin ve kullanmış olduğu eşyaları da sık sık temizleyin. Köpeğin bulunduğu ortamı sık bir şekilde havalandırın.

ODA KOKULARI KULLANILABİLİR

Evde hava temizleyicilerin kullanımı yapılabilir ve oda kokuları sıkılabilir. Bu sayede evdeki köpek kokusundan kısa zaman içinde kullanılabilir ve evinizin daha ferah olmasını da sağlamak söz konusu.

HALI VE KİLİMLERE KOKU SİNMESİ SONUCUNDA

Evde köpek kokusunun olmasının en büyük nedenlerinden biri evde halı, kilim olmasıdır. Evdeki köpek sürekli olarak bu eşyalar ile temas halindedir. Salyasını ve cildinde bulunan yağları buralara temas ettirir. Düzenli olarak ev temizlenip hava aldırılmazsa, köpek kokusunun sinmesine katkı sağlayacaktır. Bu eşyaları temizlerken öncelik olarak köpek tüylerini temizlemek sonrasında ise temas ettiği eşyaları yıkamak ve kurulamak lazım.

EŞYALARI YIKAMAYI UNUTMAYIN

Eğer devamlı olarak bu eşyaları yıkamak zor gelirse de üzerleri için koku da sıkılabilir. Evdeki köpek kokusu eğer çok rahatsız edici bir duruma ulaşırsa bu durumda da köpeğin eşyalarını ve devamlı olarak durdukları yeri de temizlemek lazımdır. Salyalar, tüyle ve köpeğin cilt yağı bir araya geldiği zaman kötü kokunun ortaya çıkmasına zemin hazırlanmış olur.  Özellikle ipli oyuncaklar daha fazla kokuya neden olabilir. Zeminler her ne kadar sürekli olarak temizlense de zeminlere kokular hapsolur ve etrafa yayılabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.