Saç Kuruturken Dikkat Edilmesi Gerekenler! Bu Hatalar Saçınızı Mahvetmesin!

Saç Kuruturken Dikkat Edilmesi Gerekenler! Bu Hatalar Saçınızı Mahvetmesin!
Saç kurutma makinesi kullanırken dikkat edilmesi gerekenler! Islak saçları kurutmak için siz de saç kurutma makinesi kullanıyorsanız bu yanlışlardan sakının! İşte detaylar...

  Saç kurutmanın ince yöntemleri bulunmaktadır. Islak saçları kurutmak adına soğuk havalarda kullanımından sakınmak lazımdır. Isıyı çok yüksek bir derece ayarlamak saçların yanmasına neden olabilir. Yüksek ısı aynı zamanda saçların yapısında bozulmalar da meydana getirebilir. Saçlarınızı kuruturken dikkat etmeniz gerekenleri açıkladık. Saçlarınızın sağlığı için bu yöntemleri uygulayın! İşte detaylar!

DAHA HACİMLİ VE GÜZEL SAÇLAR İÇİN

Saçlarınızın daha hacimli ve daha güzel bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız bunun bir yolu da saçları kurutmaktır. Ancak saç kurutması öyle rastgele dikkat edilmeden yapılacak bir eylem olmamaktadır. Güzelliğinize güzellik katacak bir şekilde saçlarınız kurusun istiyorsanız bu adımlara dikkat etmeniz lazım. Saç kurutmak için öncelik olarak dikkat edilmesi gereken konular vardır. Saçlarınızın yanmaması, yıpranmaması adına bu yöntemleri göz önünde bulundurun.

Öncelik olarak saçlarınızı makine ile kurutmadan önce var olan ıslaklığı temiz bir havlu yardımı ile alın. Bir baş havlusu ile saçlarınızın duştan çıkar çıkmaz ki olan ıslaklığını gidermek iyi bir adım olacaktır. Sonrasında ise bu birkaç adımı uygulayın.

SAÇ KURUTURKEN BU ADIMLARA DİKKAT EDİN

Saçlarınızı kuruturken soğuk hava özelliğini kullanmak saçınızın nemli kalmasına yardım edecektir. Bu da saçınıza daha kolay bir şekilde şekillenmesi için size kolaylık sağlar.

Saçlarınızı köklerinden uçlarına doğru kurutmak doğru bir davranış olacaktır. Fakat aksi bir şekilde saçlarınızı kurutmak ise çok hoş olmayan sonuçlara neden olabilir. Kafa derinizde tahripler meydana gelebilir ve saçlarınızın karışmasına neden olabilir.

SAÇINIZI ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN

Saç kurutmak makinesini kale tutmakta olan eliniz ile tutmaya alışkın olabilirsiniz fakat o elinizle saçınızı şekillendirip diğer eliniz ile de saç kurutma makinesini tutmak daha doğru bir davranış olacaktır. Çünkü güçlü olan eliniz ile saça şekil vermek daha mantıklı bir durumdur.

Saçlarınızı ucundan köküne doğru tararken saç kurutma makinesini saçlarınıza tutmak doğru bir davranış olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.